Home

Cu cât se vinde iPhone XS și iPhone XS Max în Moldova

Prieteni, sunt deja peste 100 de oameni abonați la canalul meu de Telegram, dar despre asta vorbim mai târziu. Între timp, În lume s-a dat startul oficial pentru vânzările de  iPhone XS. Totuși, operatorii de telefonie mobilă și magazinele electronice de retail din Moldova nu se grăbesc să listeze prețurile pentru aceste dispozitive. Pentru entuziaști sau cei care nu-și pot „permite” o astfel de achiziție din afară, există o alternativă – site-urile de mica publicitate, unde acestea au fost puse în vânzare deja de câteva zile.

Prețurile afișate pe 999 sunt de-a dreptul pipărate, iar în unele cazuri prețurile au un adaos de până la 50%. De exemplu, într-un anunț se menționează că telefonul este adus din Europa, iar prețul este de 1.350 de euro, echivalentul a circa 26.678 de lei, potrivit cursului oficial al Băncii Naționale stabilit pentru astăzi.

Vedeți mai jos prețurile inițiale anunțate de cei de la Apple și prețurile afișate în € (convertite în $) pe site-urile de mica publicitate din Moldova.

Tabelul nu include modelul iPhone Xr care va fi lansat în octombrie.

Exit mobile version