Home

Prețul unui iPhone X va ajunge la 31 mii lei în Moldova. Merită banii?

pretul-unui-iphone-x-va-ajunge-la-31-mii-lei

source: DigitalTrends.com

Pe 12 septembrie Apple a prezentat noile sale telefoane iPhone 8 și iPhone X. Gadgetul cu nume de cod 8 este o versiunea îmbunătățită a lui 7, iar iPhone X se vrea un telefon revoluționar, cu recunoaștere facială, fără buton Home, ecran fără margini, etc. Pe lângă asta, Apple a lansat și o nouă versiune iOS, iar review-ul îl puteți găsi aici

Cât va costa noul iPhone în SUA?

Pentru modelul iPhone 8 de 64GB,  Apple va cere în SUA 699$, în timp ce modelul cu memorie de 256GB va ajunge la 849$. Pentru iPhone 8 Plus, 64 GB, prețul începe cu $799, iar versiunea de 256GB ajunge la $949.

iPhone X este puțin mai mare decât un iPhone 8 Plus, pentru că are o mărime a ecranului de 5.8 inch. Prețul pentru versiunea de 64GB începe cu $999 și ajunge la $1149 pentru versiunea de 256 GB.

Cât va costa iPhone 8 și X în Moldova?

Deocamdată, doar 2 magazine au afișat prețurile la precomandă pentru noile telefoane Apple. Darwin și Enter au afișat pe site aceleași prețuri pentru iPhone 8.

Cât va costa noul iPhone X în lume?

Business Insider a reușit să întocmească o listă cu prețul anunțat de retaileri pentru telefoanele lansate de Apple. Conform graficului, prețul cel mai mare va fi plătit de cetățenii Federației Ruse, urmați de cei din UE și Marea Britanie.

Merită banii?

Merită să-ți iei un iPhone X? Răspunsul meu este  – NU. Argumentul este simplu: Persoanele care utilizează telefonul pentru taskuri simple nu au nevoie de un gadget avansat, care să coste o avere. Este suficient să-ți cumperi un telefon bun din seria Samsung J sau Xiaomi. Ele îndreptățesc toate așteptările atunci când vine vorba de navigare pe Internet, viteză și fotografii acceptabile. Fac excepție doar persoanele care utilizează la maxim resursele unui astfel de device –  fotografie și clipuri video, vlogging, editare real time și exportare, multi-tasking, etc.




Abonează-te aici la canalul meu de Youtube:

Exit mobile version