Home

Pe scurt despre “cearta” dintre Fruntașu și bloggeri

Dacă nu știți despre ce este vorba, vă recomand să citiți aceste două știri (prima și a doua). În general sunt de acord cu cele scrise de dl Fruntașu, dar forma în care a fost expusă nu a fost tocmai cea mai potrivită, motiv pentru care au urmat și atâtea riposte. Meritate.

Oamenii trebuie să înțeleagă că noua generație nu mai acceptă călușul în gură cu una cu două (sau au uitat de 7 aprilie?). Tinerii vor să spună liber ce gândesc. Sunt mai rebeli de firea lor. Și da, au dreptate atunci când spun că votează împotriva comuniștilor și nu pentru AIE. Alianță oferă suficiente motive de dezamăgire, dar totuși este votată pentru că alții mai buni nu sunt.

Libera exprimare și democrația îi va ajuta pe cei din Alianță. Doar dacă vor înțelege cum poate fi utilizat acest “instrument”. Până acum, cel puțin, i-a ajutat. Ziceți că nu! 😉

P.S. Membrii AIE încă nu-și dau seama la câtă autocenzură recurg unii deși spun liber ce gândesc. Ar fi bine să se mediteze și la această temă. Dar, să-i lăsăm să câștige alegerile și după asta vor vedea ce înseamna libera exprimare în “formă pură”.

Exit mobile version