Home

O ţeapă pentru Moldcell

De la 1 noiembrie utilizatorii Orange vor putea beneficia de servicii mobile de generaţia a 3-a, iar de la 1 octombrie oricine se poate înregistra “în cursa” pentru procurarea unui IPhone 3G doar în reţeaua celor care ne asigură că the future`s bright…etc.
Ultimile noutăţi ale companiei operate de France Telecom sunt foarte bune pentru publicul larg, însă vin ca o săgeată otrăvită în coasta Moldcell, care nu uită să ne amintească de fiecare dată că “Moldcell este lider în implementarea tehnologiilor moderne”. Subtextul lansărilor Orange : “Uite că nu mai e. Şi 3G-u` şi IPhonu’ sunt la noi!”

Sunt extrem de interesat cum va reacţiona Moldcell pe on-line. Oare va fi la fel? Cu bannere generaliste aruncate la întâmplare pe o serie de site-uri şi fără targetare… sau au pregătită o strategie care să le aducă înapoi titlul de “lideri în implementarea tehnologiilor moderne?!
O soluţie ar fi preţurile (deobicei 3G arde bine la buzunar), iar alta ar fi o campanie publicitară altfel decât ne-au obişnuit. Abia aştept să văd “principiul acţiunii şi reacţiunii” între granzii telecomunicaţiilor de la noi 😉

Cât despre Iphone, la moment folosesc versiunea 2G şi am impresia că este mai reuşită decât cea 3G pe care am testat-o pe 22 august, când s-a lansat în România. Nu rămâne decât să comparăm softul 2.0 pe ambele telefoane şi să vedem care merită atenţia noastră.

P.S. the image is copyrighted!

Exit mobile version