Home

10 ani de Gooooogling!

Zilele trecute, vestitul brand Google a aniversat un deceniu. 10 ani de evoluţie continuă, care pe mine m-au fascinat. La 10 ani de Google îmi dau seama că exact cu un deceniu în urmă eu am accesat pentru prima dată INTERNET-ul. Conştientizez acum că sunt un utilizator  care este “aproape” dependent de serviciile pe care acesta le oferă (Google). Şi nu am fost la început, dar “m-au făcut” să fiu în cel mai simplu mod – m-au cucerit prin modul lor de a aborda lucrurile.

Mai detaliat despre banii care i-au făcut, câţi oameni sunt implicaţi şi planurile lor puteţi citi aici – un articol foarte bun şi care arată cât de mare şi important a ajuns Google.

Eu vreau doar să remarc 2 lucruri pe care le apreciez foarte mult:

1.
Page şi Brin (fondatorii Google) erau doi studenţi care au avut puterea să creadă în ideea lor atunci când mulţi le-au închis uşa-n nas. Nu am să mă feresc să afirm că doar “încăpăţânarea” de a crede în forţele lor reprezintă deja un mare pas în succesul pe care l-au reuşit. Inspiring the vision – capitol din training-ul de leadership!

2. Spre deosebire de altele, produsele Google sunt chiar gândite logic. Aproape toate  lansările  companiei din Mountain View m-au cucerit prin modul în care sunt structurate, aranjarea logică, funcţionalitate. De fiecare dată s-au potrivit ca o mănuşă cu necesităţile consumatorului şi au revoluţionat piaţa.

Deşi există un risc să devină monopolişti, merită apreciaţi pentru ce au făcut! La Mulţi Ani Google:)

P.S. Sunt şi lucruri care mă enervează la ei, dar nu merită a fi puse alături de aprecieri 😉

Exit mobile version