Home

“Nepregătirea” de Euro2008

Dacă până acum câţiva ani mondialele şi campionatele europene le priveam doar acasă, acum avem ocazia să o facem şi în diferite localuri sau chiar în aer liber – în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet (în Chişinău).

Zilele trecute am realizat cât de “slow” suntem uneori. Când spun asta mă refer la modul în care se pregăteşte lumea* de evenimentele importante şi modul în care încearcă să tragă foloasele în urma acestora.

Ultimul eveniment important de amploare este campionatul european de Fotbal, desfăşurat anul acesta în Austria şi Elveţia. Deşi ţările din jur(mă refer mai mult la companii) se pregătesc îndelung cu oferte şi promoţii special “conectate” cu Euro2008, ai noştri nu prea s-au aruncat în faţă cu gândul de a trage foloase. Doar berea Chişinău, KIA, Orange şi Moldcell + alte câteva companii mai mici au mişcat ceva cu campanii “învechite”- în rest Euro2008 ne-a luat cam pe nepregătite. Se puteau scoate nişte bani frumoşi de aici…noi clienţi atraşi…şi vreo 2-3 Kg de PR…

Chiar şi noi, cei de la NMG am dat-o în bară la acest capitol… am scăpat evenimentul printre degete…

* mă refer la toate companiile şi afacerile care ar fi putut aduce nişte premii clienţilor şi în rezultat să câştige fie imagine fie nişte parale.

Exit mobile version