Home

Agenţiile de publicitate on-line “se bat” pentru spaţiul publicitar de pe ProTV.md

Iarna-i grea, omătu-i mare…Semne bune anul are. Fac această remarcă cu referire la publicitatea on-line.
Dacă în urmă cu 2-3 ani nimeni nu spera să scoată profit din publicitatea on-line, astăzi, agenţiile de publicitate de pe piaţa încep să devină un instrument convenabil pentru site-urile mari, portaluri de informaţii, care beneficiază de un trafic mare şi în rezultat=>> şi de publicitate la preţ “gras”.

Deşi a fost lansat în toamna anului trecut şi preţul spaţiilor publicitare cade greu la stomac, noul site ProTV a reuşit o performanţă în a atrage vizitatori şi totodată şi publicitate.
AdCenter şi Clickits, sunt 2 agenţii (din cele 3 existente) care la moment lucrează pe segmentul de publicitate şi mai că nu se “bat” pentru a-şi trece în drepturi cât mai mult spaţiu:). Dovadă sunt bannerele plasate pe site-ul care aparţine MediaPro SRL, unde 3 bannere aparţin agenţiilor de publicitate susmenţionate.
Îmbucurător, nu?!

La mai mult şi la mai mare!

AdCenter se poziţionează ca fiind o agenţie ce are în reţea site-uri premium. ( Site-uri specializate, lider de categorie, construite corect, cu potenţial sporit de dezvoltare, cu vizitatori uşor de identificat.)

Clickits mizează pe mărimea reţelei în care se află 25 de site-uri, care oferă posibilitate Advertiserilor să-şi mărească impactul campaniilor publicitare, iar Publisherilor să-şi valorifice traficul.

Exit mobile version