Home

#15 TelegramTalks. Cum Orange ajută afacerile: Cunoaște roboțeii și soluțiile digitale oferite de liderul telecom

Andrei Preașcă și Anatolie Bulgaru

Andrei Preașcă și Anatolie Bulgaru

Bun venit la o nouă ediție de Telegram Talks: Discutăm azi cu Andrei Preașcă și Anatolie Bulgaru de la Orange Moldova despre noile linii de business pe care le oferă compania

Iată principalele idei: Proiecte implementate sau care au devenit o prioritate pentru Orange Business Service:

1️⃣ Proiect de BiGData implementat: Un client s-a adresat cu solicitarea a a afla cum poate amplasa corect magazinele sale. Echipa Orange a folosit bigdata pentru a ști unde se află potențialii clienți ai acestui tip de magazine.

2️⃣ Robotizarea proceselor din companii: Se referă la acțiuni repetitive din cadrul unei companii. Spre exemplu o persoană de la resursele umane trebuie să-și informze angajații câte zile libere mai au. În loc ca persoana să facă un tabel excel și să-l trimită la fiecare angajat, un robot poate fi programat se uită în baza de date, își face lista și informează angajații cu privire la zilele libere. Sau un reminder despre zilele de naștere. Sau date ce trebuie copiate dintr-o bază de date și puse în alta. Orange deja folosește cca 100 astfel de roboței în cadrul companiei.

3️⃣ Securitate cibernetică: Orange oferă soluții de protecție împotriva atacurilor DDOS, cele mai afectate fiind business-urile care își expun datele pe Internet. Un alt tip de client sunt băncile, care sunt obligate să respecte anumite regulamente pentru a-și proteja datele, dar și pentru a avea activitatea în conformitate cu regulile BNM.

4️⃣ Vânzare de echipamente și soft la pachet, cu posibilitate de integrare. Un exemplu sunt CRM-urile – sisteme de Customer Relationship Manegement. Orange poate, de asemena:
(…) Livra licențe profesioniste de Zoom și integrarea în sistemul local al companiilor.
(…) Integra soluția SharePoint de la Microsoft pentru a asigura fluxul de date în cadrul companiilor, cu posibilitate de a elimina folosirea hârtiei.

Ce înseamnă Telegram TALKS?

Telegram TALKS reprezintă o serie de discuții organizate LIVE pe canalul de Telegram @dumitruciorici. În cadrul lor discut cu peste 37 000 de abonați, dar și invitați speciali despre principalele subiecte de pe agenda publică. Îmi dau străduința să aleg teme interesante, de calitate, care să ne pună pe gânduri, iar în urma dialogului îmi propun să generăm idei. Idei care să ne miște înainte. Vă aștept cu drag, în fiecare săptămână, pe Telegram.

***


Acest material  este posibil grație susținerii financiare a Ambasadei SUA în R. Moldova. Orice opinie expusă în cadrul lui aparține exclusiv autorilor și nu le reflectă în mod necesar pe cele ale Ambasadei SUA.

Exit mobile version