Home

#13 Dinu Plîngău la Telegram Talks: Platforma DA, gestionarea situației energetice și reforma justiției

Dinu Plingau

Dinu Plingau

Președintele Platformei DA, Dinu Plîngău, a fost invitatul meu la Telegram Talks. Am vorbit cu el despre reformatarea Platformei DA, relațiile cu Andrei Năstase și Alexandru Slusari, atitudinea critică a formațiunii față de modul cum PAS gestionează situația din domeniul energetic, reforma justiției și oamenii compromiși care încă se mai află în sistem.

00:00 – Intro. Situația actuală din Platforma DA, cum s-a decis schimbarea conducerii 08:10 – Fracțiunea DA din Consiliul Municipal Chișinău și votul pentru terenul UNIC 15:22 – Atitudinea Platformei DA față de modul cum se gestionează domeniul enegertic 56:00 – Reforma justiției, făcută cu oameni din perioada lui Plahotniuc

Ce înseamnă Telegram TALKS?

Telegram TALKS reprezintă o serie de discuții organizate LIVE pe canalul de Telegram @dumitruciorici. În cadrul lor discut cu peste 37 000 de abonați, dar și invitați speciali despre principalele subiecte de pe agenda publică. Îmi dau străduința să aleg teme interesante, de calitate, care să ne pună pe gânduri, iar în urma dialogului îmi propun să generăm idei. Idei care să ne miște înainte. Vă aștept cu drag, în fiecare săptămână, pe Telegram.

***


Acest material  este posibil grație susținerii financiare a Ambasadei SUA în R. Moldova. Orice opinie expusă în cadrul lui aparține exclusiv autorilor și nu le reflectă în mod necesar pe cele ale Ambasadei SUA.

 

Exit mobile version