Home

Comunicat oficial Spotify: De azi serviciul este disponibil și în R. Moldova

Spotify își anunță lansarea azi și în R. Moldova, dar și în alte câteva state din Europa de Est. Utilizatorii pot utiliza acum și carduri moldovenești la plata serviciului, având opțiunea pentru câteva tipuri de abonamente: gratuit, de $4.99/lună, $6.99/lună,   $7.99/lună pentru familii, dar și unul mai ieftin pentru studenți. Vedeți comunicatul oficial pentru R. Moldova. 

CHIȘINĂU – 15 iulie 2020: Spotify (NYSE: SPOT), cel mai popular serviciu de abonament de streaming de muzică la nivel mondial, este disponibil în Republica Moldova, începând cu 15 iulie. Cu o comunitate mondială de peste 286 de milioane de ascultători, inclusiv 130 de milioane de abonați Premium, la nivel global, Spotify va oferi pentru Republica Moldova cea mai bună experiență de audiere a muzicii locale și internaționale cu peste 50 de milioane de piese muzicale. Serviciul Spotify este disponibil gratuit sau cu un upgrade la Spotify Premium, un serviciu de abonament fără publicitate.

Utilizatorii pot face upgrade la Spotify Premium pentru o experiență Spotify maximă cu 4,99 USD pe lună. Planul Premium Family este disponibil cu 7,99 USD pentru maxim 6 membri ai familiei care locuiesc sub același acoperiș. Noul Spotify Premium DUO (6,49 USD) este un plan de abonament de două persoane pentru cupluri, care include Duo Mix, un playlist actualizat automat, ce combină muzica care vă place Dumneavoastră și partenerului Dumneavoastră, astfel încât disputele domestice cu privire la cine ar trebui să fie DJ vor fi reduse la minim. Spotify Premium for Students va costa 2,49 USD pe lună.

“Lansarea de astăzi va permite la aproape 250 de milioane de fani să înceapă să descopere muzica nouă din întreaga lume pe Spotify, iar artiștilor din această regiune să fie auziți de fanii din ce în ce mai conectați la nivel global”, a declarat Gustav Gyllenhammar, Vice-Președinte Spotify pentru piețe și creșterea numărului de abonați. „Lansarea pe aceste 13 piețe este un moment important în călătoria Spotify, mai ales să includem fanii și artiștii de pe piețele muzicale în creștere, precum Republica Moldova, unde vedem o mare oportunitate pentru Spotify.”

Toate funcțiile preferate ale Spotify

Spotify vine în Republica Moldova cu mixul său inegalabil de funcții care au făcut-o cea mai populară aplicație de muzică din lume, incluzând peste 50 de milioane de melodii și peste 4 miliarde de playlist-uri, care oferă cea mai tare muzică din Republica Moldova și internațională, cele mai bune recomandări personalizate de muzică, descoperirea muzicii noi în fiecare zi și libertatea de utilizare o unei game largi de dispozitive și integrarea aplicației cu Instagram, Facebook, Discord, Samsung, Android TV, Tinder, Google Maps, Xbox și multe altele.

Oportunități atât pentru utilizatori, cât și pentru artiști

  • Recomandări localizate de muzică și funcțiile de descoperire: Motorul Spotify de recomandare a muzicii poate fi utilizat acum în Republica Moldova, astfel încât utilizatorii locali să se poată bucura de funcțiile de descoperire personalizată, inclusiv Daily Mix (până la șase playlist-uri individuale care combină piesele preferate cu melodii noi care credem că vă vor place), Release Radar (playlist personalizat de muzică nouă bazat pe artiștii pe care îi urmăriți și ascultați cel mai des, actualizat în fiecare vineri) și Discover Weekly (playlist bazat pe obiceiurile voastre unice de ascultare).
  • Spotify gratuit pentru toți: Pentru a construi o experiență care să adauge valoare industriei muzicale din Republica Moldova și pentru a amplifica experiența muzicală, aplicația Spotify este disponibilă gratuit întregii populații din Republica Moldova.
  • Spotify pentru artiști: Platforma oferă instrumente care ajută artiștii, managerii și casele de producție să urmărească statistici în timp real pentru noile piese muzicale, să înțeleagă publicul lor, să se conecteze la nivel mai profund cu fanii și să-și gestioneze afacerile.
  • Activarea funcției de muzică în Instagram: Acum, utilizatorii de Instagram din Republica Moldova vor putea activa mult așteptata funcție de stories muzicale în Instagram, care permite partajarea pieselor artiștilor, albumelor și playlist-urilor în Instagram stories.

Lansarea Spotify în Republica Moldova, împreună cu accesarea a încă 12 piețe adiționale, aduce numărul total de piețe accesate de Spotify la 92. De asemenea, Spotify se lansează astăzi în Ucraina, Belarus, Rusia, Kazahstan, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia, Slovenia și Macedonia de Nord.

Pentru a vă bucura de muzică așa cum doriți, descărcați astăzi aplicația Spotify prin magazinul de aplicații Android sau iOS sau accesați http://www.spotify.com/md.

Despre Spotify  

Spotify a transformat pentru totdeauna audierea muzicii atunci când s-a lansat în 2008. Misiunea noastră este de a debloca potențialul creativității umane, oferind posibilitatea unui milion de artiști creativi de a câștiga financiar din arta lor și miliardelor de fani posibilitatea de a se bucura și de a fi inspirați de acești creatori. Tot ceea ce facem este motivat de dragostea noastră pentru muzică și podcast-uri.

Descoperiți, gestionați și distribuiți gratuit peste 50 milioane de piese muzicale, inclusiv mai mult de 1 milion titluri de podcast, sau faceți upgrade la Spotify Premium pentru a accesa funcții exclusive pentru muzică, inclusiv o calitate a sunetului îmbunătățită și o experiență de audiere la cerere, offline și fără publicitate.

Astăzi, suntem cel mai popular serviciu de abonare de streaming audio din lume cu o comunitate de peste 286 milioane de utilizatori, inclusiv 130 milioane de abonați Spotify Premium, în peste 92 de țări.

Pentru mai multe informații, imagini sau pentru a contacta echipa de presă, vă rugăm să accesați pagina noastră de presă la https://newsroom.spotify.com/.

Exit mobile version