Home

Vera Nastasiu la PlayGround: Costurile unei dicții corecte, cât durează și cum se înlătură defectele de vorbire

Vera Nastasiu la PlayGround

Bun găsit, dragilor. Azi vorbim despre o afacere construită pe dorința oamenilor de a vorbi corect, de a face o prezentare în public, care să lase o amprentă în mintea celor care o ascultă. Mai pe scurt – despre dicție. Invitata mea este Vera Nastasiu, care este fondatoarea afacerii DICTIE.MD și care îi scapă pe copii și maturi de pronunție greșită și defecte de vorbire. Am aflat tare multe lucruri interesante din acest dialog, pe care vi-l recomand cu drag. Mai ales celor care au apariții în public.

Enjoy the show și nu uitați să dați un like/review acestei emisiuni dacă vă place. Astfel, va apărea mai des în lista de recomandări pe marile platforme din lume. Mersi!

Pupături 🙂

Abonare pe YouTube aici:

***

PlayGround este o emisiune-vlog, produsă și moderată de Dumitru Ciorici, care apare în fiecare săptămână pe AGORA, dar și pe canalul de YouTube. În cadrul ei sunt abordate subiecte despre tech, lifestyle, motivare, dar și cum să reușești în lumea asta nebună. Proiectul PlayGround este disponibil și în format podcast, pe cele mai mari platforme din lume.

? Apple Podcasts – https://apple.co/2HJcgSL
? Google Podcasts – http://bit.ly/30QbYkp
? Spotify – https://spoti.fi/2VZVvqa

Exit mobile version