Home

Scurt pe doi, 1 martie 2019: Invitația PD, atacul lui Ceban, asistenții parlamentari și noul instrument de popularitate

Bun venit primăvaaaaară! Odată cu ea, prieteni, intrăm într-un fel de linie dreaptă cu această selecție de știri: ori va fi funcționa, ori nu. Pentru ca ea să supraviețuiască, să știți că e nevoie de susținerea voastră pe Patreon. Vă cuprind, să aveți un weekend frumos.

TECH & Auto ::::::::

Most Shared – în Moldova a fost lansat un instrument care arată care au fost cele mai distribuite știri pe Facebook.

Versiunea de $35 000 a Tesla Model 3 a devenit într-un final disponibilă în SUA. Apropo, compania intenționează să închidă multe showroom-uri și să facă vânzările online. Bonus: Un cuplu de moldoveni din Olanda și-au primit Tesla care o așteaptă de 3 ani.

SEAT a prezentat conceptul său de automobil electric, cu un range de 418 km dintr-o singură încărcare.

Șeful financiar al Revolut și-a dat demisia, după ce mai multe informații arată că firma nu ar fi avut un sistem de verificare a sursei banilor și nu ar fi contactat autoritatea financiară în perioada iulie – septembrie 2018, pentru a raporta acest lucru.

Bill Gates spune că aceste inovații vor schimba lumea: alternativa la carne, roboții auto-didacți, WC-urile verzi, etc.

POLITIC :::::::::

PD a invitat la negocieri PAS și DA pentru a forma următoarea guvernare. Se pare, însă, că ultimele n-ar fi răspuns la solicitare. Socialiștii au comentat scrisoarea în felul următor: Să așteptăm întâi validarea mandatelor.

Vă amintiți scurgerile de informații referitor la presupuse sume de 50 de mii de Euro cerute de socialiști pentru încetarea protestelor? Iată că Ion Ceban îl atacă în judecată pe Chirtoacă, dacă nu dezminte informația asta.

Democratul Cebotari declară că PD a cedat voturile din Chișinău pentru blocul ACUM. Replica lui Octavian Țîcu: E o scuză pentru înfrângere.

Sergiu Sîrbu, acuzat că a copiat un paragraf întreg dintr-o sesizare anterioară. Poate a fost o eroare tehnică, spune el.

CEC vrea să știe de unde a primit Cunev 95 de mii de lei donații în campania electorală.

77 de asistenți din Parlament au fost demiși.

22 de foști comuniști au ajuns în noul Parlament.

ECONOMIC & Social ::::::::

De săptămâna viitoare vine primăvara: Temperaturi de +15 grade C.

Dan Bălan lansează versiunea slow a piesei “Dragostea din Tei”.

INTERNAȚIONAL ::::::::

Prim-ministrul israelian este învinuit de corupție.

Exit mobile version