Home

Scurt pe doi, 27 februarie: Anticipatele – ultima opțiune, Polestar 2, concluziile rușilor despre Dodon și materialul Der Spiegel

Bine ați revenit la selecția zilei. Prieteni, nu uitați să susțineți acest proiect pe Patreon, pentru ca să putem angaja un editor mereu la dispoziția noastră. Acum eu fac voluntariat, pentru voi cei aproape 500 de membri ai acestui grup. 

TECH & Auto :::::::::

Volvo a prezentat Polestar 2, concurentul electric pentru Tesla Model 3. Se va vinde în Germania cu 39 de mii de Euro.

Aici găsiți un articol cu top cele mai fain telefoane lansate la Congresul Mobile de la Barcelona.

Un articol WSJ spune că aplicații populare ar fi trimis datele medicale și financiare către Facebook.

Facebook promite că va lansa anul acesta opțiunea de a-ți șterge istoria pe această rețea de socializare.

POLITICĂ :::::::::

Nu spun nici da, nici ba. Acum toată lumea se întreabă dacă ACUM s-ar alia cu PSRM pentru a demonta guvernarea PD. Maia Sandu a declarat aseară la o emisiune TV că ACUM va avea mai multe inițiative legislative, iar dacă cineva va avea creier, le va susține. De cealaltă parte, Andrei Năstase lasă să se înțeleagă că alegerile anticipate ar fi ultima opțiune.

Dorin Chirtoacă are o explicație: De ce a pierdut PL alegerile?

Rușii îl deconspiră încet pe președintele moldovean: Dodon nu este pro-rus!

Doctorul Stratulat îndeamnă mămicile de pe grupul Ask a Doctor să părăsească grupul, dacă sunt deranjate că e membru de partid (PD).

Marian Lupu s-a văzut în noua funcție și o face pe durul. Video aici.

Publicația germană Der Spiegel “ne spală bine oasele azi”: Moldova – țara unde se spală bani și un om dirijează tot.

ECONOMIC & Social ::::::::::

Veniturile KFC Moldova au crescut cu 15%. Acolo sunt parteneri șeful ProTV Chișinău și fostul ministrul de interne, Dorin Recean.

Serialul Hackerville, regizat de moldoveanul Igor Cobileanski, a luat 7 premii la cea mai importantă competiție de seriale TV din Germania.

INTERNAȚIONAL ::::::::

Fosta șefă DNA România, Laura Codruța Kovesi, a primit nominalizarea comisiilor UE cu privire la numirea în funcția de procuror șef al Uniunii. A rămas doar să fie votată de Parlamentul European.

Fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin lucrează în Parlamentul European. Tată fetei spune că “e o practică normală”.

Exit mobile version