Home

PlayGround cu Ana Sîtnic, directoare Rozmarin: Elementul nr. 1 când dechizi un local și perioada de recuperare a investițiilor

playground ana sitnic

Dragii mei, așa cum v-am obișnuit, vă invit la o nouă ediție PlayGround (disponibilă, apropo, și în format podcast). Invitata mea este o femeie îndrăzneață, care și-a urmat visul – deschiderea unei cafenele în (aproape) centrul Capitalei. Este vorba de Rozmarin, deschis în 2016, care a reușit în mai puțin de 3 ani să devină un loc atractiv, dar și un business cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei. 

⭕️Abonează-te la canalul meu de YouTube aici ca să nu ratezi alte ediții.

Am vorbit cu Ana despre Moldova, ce trebuie să se schimbe, cine mai poate schimba ceva, cât te costă să deschizi o cafenea în Chișinău, dar și în ce perioadă îți recuperezi investițiile. Discuția noastră a fost una prietenească, așa că – vă invit să vă așezați bine în fotoliu, să luați o cafea și să savurați interviul:

Ce este PlayGround?

PlayGround este o emisiune-vlog, produsă și moderată de subsemnatul, care apare în fiecare săptămână pe AGORA, dar și pe canalul de YouTube. În cadrul ei abordez subiecte despre tech, lifestyle, motivare, dar și cum să reușești în lumea asta nebună  Proiectul PlayGround este disponibil și în format podcast, pe cele mai mari platforme din lume: Apple iTunesGoogle PodcastsSpotify.

Exit mobile version