Home

Fostul redactor ADME.ru va susține un masterclass la Chișinău

xenia lukichiova chisinau

m.74.ru/

Toți cei care lucrează în industria de comunicare online și producția de conținut ar trebui să fie atenți la astfel de anunțuri. E vorba despre un eveniment unde va vorbi Xenia Lukicheova, fost redactor ADME.ru, unul dintre proiecte de succes din Federația Rusă, urmărit de mulți oameni inclusiv și la Chișinău. Așadar, pe 16 decembrie la Chișinău se organizează Content Forum, unde se va discuta despre formele de conținut, trenduri, dar și comunicare online.

Printre vorbitorii la eveniment se numără Eugen Boico, Pavel Zingan și Anton Pahotin. Headliner-ul din lista de invitați este Xenia Lukichiova, fost redactor la ADME.ru, unul dintre cele mai reușite proiecte din zona online a Federației Ruse.

Temele abordate:

  • De ce oamenii urmăresc anumite lucruri pe Internet?
  • Cum să-ți promovezi afacerea cu ajutorul unei platforme media personale?
  • Conținutul și istoria
  • Conținutul de brand vs cel nativ. Ce funcționează în Moldova?

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor veni cca 200 de persoane, ocazie potrivită pentru socializare și interacțiune pentru toți cei care lucrează în sectorul digital.

MasterClass-ul din 17 decembrie

A doua zi după Content Forum, Xenia Lukichiova, va organiza un masterclass despre Fluxul de lucru al unui text: Cum să scrii ușor, logic și fără surprize neplăcute.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook sau pe pagina evenimentului.

 

 

Exit mobile version