Home

Cum încearcă iTaxi să soluționeze insuficiența mașinilor de taxi în Chișinău

Cei care nu au mașină personală și sunt nevoiți adesea să apeleze la serviciile de taxi trebuie să știe că, începând de astăzi, aplicația iTaxi oferă posibilitatea de a comanda o mașină de la toate companiile oficiale de taximetrie din Chișinău.

Astfel, companiile de taxi 14448, 14848, 14148, 14048, 14006, 14008 și 14110 se alătură celei mai mari aplicații de comandare a taxiurilor din Moldova – iTaxi.

Odată cu înregistrarea mai multor companii în aplicația iTaxi, compania speră să soluționeze problema lipsei automobilelor în orele de vârf sau pe vremea rea, când acestea subit „dispar”.

„Acest parteneriat reprezintă nu doar un succes pentru iTaxi, ci și pentru întreaga piață de taximetrie legală din Chișinău, care s-a consolidat într-un scop comun – oferirea serviciilor de transport de pasageri, oficial, profesionist și sigur. Sunt bucuroasă că reprezint o companie care în pofida faptului că activează într-un mediu unde există concurență neloială și ilegalități, a reușit să adune și să unească toate companiile din Chișinău care activează oficial și aleg calea sigură și corectă de a-și realiza misiunea – să livreze fiecărui client un taxi rapid, sigur și comod. Este doar un început, însă unul mare și cu viziuni de durată. Pe această cale, doresc să asigur utilizatorii aplicației iTaxi, că personal, împreună cu administratorii companiilor partenere depunem tot efortul necesar pentru ca la fiecare comandă făcută de pasagerii noștri, să fie pusă la dispoziție o mașină în cel mai scurt timp posibil”, susține Elena Agrici, administratoarea iTaxi.

Prin consolidarea companiilor legale de taxi acestea își propun să combată munca la negru și concurență neloială care este contrară uzanțelor oneste în activitatea economică.

Exit mobile version