Home

Cine și ce oferte a pregătit de Black Friday în R. Moldova

871202876

Acum 5-10 ani eram uimiți de reducerile la care au acces americanii în perioada de Black Friday. Promoții fenomenale și oameni satisfăcuți că reușeau să-și cumpere bunuri mai ieftine cu 30, 50 sau chiar 70%. La noi, să găsești astfel oferte e foarte rar întâlnit lucru. Uite că în ultimii ani, cel puțin marketologii, se aliniază acestei “sărbători” internaționale – propun reduceri mari, dar și campanii vizibile în new-media. Nu bag mâna-n foc la cât de “adevărate” sunt, însă o să mă aventurez să le enumăr.

Am făcut o listă cu reducerile pe care le puteți găsi în Moldova de “Vinerea Neagră” – la bilete de avion, cafenele, cărți, electrocasnice, mobilă, dar și haine. Să vedem despre ce e vorba:

1. Bilete de avion de la Air Moldova

De Black Friday, Air Moldova oferă tuturor pasagerilor săi posibilitatea de a procura bilete de avion cu o reducere de până la 20% reducere din tarif. Reducerea de până la 20% din tarif se aplică la toate biletele emise pentru destinațiile directe ale operatorului aerian în zilele de 22 şi 23 noiembrie 2018 şi sunt valabile pentru călătoriile din perioada 26 noiembrie 2018 – 1 noiembrie 2019. Mai multe detalii pe site-ul companiei.

2. Top Shop

Top Shop, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Rovus și Wellneo te îndeamnă să te conectezi la nebunia Black Friday și să profiți de REDUCERI de la -23% până la -80%. Oferta este valabilă doar o singură zi – 23 noiembrie.

3. Editura Cartier

Vineri, 23 noiembrie, cărțile Cartier se vor vinde la jumătate de preț în Librăriile online Cartier: shop.cartier.md. Program: de la ora 00.00 până la ora 24.00. Achitarea se face doar prin card bancar. Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 250 MDL pe teritoriul Republicii Moldova.

4. UPGRADE

Rețeaua de magazine UPGRADE dă startul reducerilor de până la 70% de Black Friday 2018. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui televizor ultra-performant, cu ecran curbat, cu cele mai bune dotări și specificații, atunci veți putea alege unul din gama scoasă la reducere și veți economisi chiar și până la 3.000 lei. Reducerile vor fi valabile în intervalul 23 – 25 Noiembrie.

5. JYSK

De Black Friday, între 22 și 25 noiembrie, cei dela JYSK te așteaptă cu super oferte de până la 70% la mobilier și decorațiuni.

6. MAXIMUM

Vinerea neagră la MAXIMUM reprezintă tocmai 7 zile de reduceri și se va desfășura în perioada 23-29 noiembrie. Lanțul de magazine anunță reduceri de până la 60%. Spre exemplu, pentru 4k Ultra HD Smart TV Samsung va fi valabil prețul de 7.999 lei, iar un TV Panasonic de 81 cm va fi de 3.333 lei. Oferta magazinului poate fi studiată AICI.

7. BESTSELLER.MD

Bestseller.md anunță mega Reduceri de până la 70% la toate cărțile. Oferta este valabilă doar pentru ziua de 23 noiembrie. Reducerile vor fi disponibile de la ora 9:30 până la 20:00 în librăria Bestseller din Chișinău, str. Drumul Viilor, 36/1 sau online pe www.bestseller.md.

8. VITRA

Din 23 – 24 noiembrie beneficiază de reduceri de până la 30 % la toate produsele pentru casă și oficiu. Spre exemplu: scaun stil scandinav din materiale ecologice la doar 569 lei, măsuță de cafea creată de Vicenzo Vinci la doar 969 lei, cel mai rezistent raft galvanizat la doar 799 lei, cutie de depozitare pliabilă și plăcută la atingere la doar 99 lei, poliță decorativă cu structură rezistentă de tip fagure la doar 259 lei. Toate prețurile sunt valabile numai 2 zile, în limita stocului disponibil. -> http://blackfriday.vitra.md/ro/

9. EHO BY EVGHENI HUDOROJCOV

Pe 23-24 noiembrie ești invitată în show-room-ul EHO by Evgheni Hudorojcov, de pe strada Pușkin 9. Se anunță reduceri de până la 50% la tot asortiment din magazin.

10. Motoland.md

Cei de la Motoland.md au reducerCei de la Motoland.md au reduceri de 5-10% la toate produsele din stoc: piese pentru motociclete, accesorii, echipament, anvelope, uleiuri și altele. Oferta este valabilă astăzi și în zilele de weekend.

11. Orange Moldova

De Black Friday, Orange Moldova vine cu reduceri de până la 50%, la o listă mare de dispozitive și accesorii. Vezi câteva dintre produsele care vor fi în ofertă.

12. Elefant.md

Pe 22 și 23 noiembrie ne bucurăm de Black Friday cu cele mai spectaculoase reduceri oferite de Elefant.md, până la -50%. Parfumuri, ceasuri, cosmetică, genți, încălțăminte și muuuulte cărți – vezi ce surprize au pregătit cei de la elefant.md.

13. LIBRARIUS

Pe 23, 24 și 25 noiembrie, Librarius te așteaptă cu reduceri! Rețeaua de librării a pregătit pentru voi 2500 titluri de carte cu reduceri de până la 50%. P.S. În fiecare librărie din rețea, lista de cărți cu reduceri este diferită.

14. Columbia & Solomon

Doar 5 zile, între 22 și 26 noiembrie, două din cele mai renumite branduri de haine și încălțăminte pentru iubitorii de sport și hiking Columbia și Salomon, oferă reduceri la îmbrăcăminte de până la 70%.

15. NIKE

De Black Friday, îți poți face cadou o pereche nouă de pantofi Nike. Doar 5 zile, între 22 și 26 noiembrie, cel mai renumit brand din lume, oferă încălțăminte și haine sport, de înaltă calitate pentru sportivi și entuziaști în aer liber, anunță reduceri de prețuri de până la -60%.

16. Sportlandia

Magazinul Sportlandia, situat în CCA Grand Hall, din 22 (joi seara) până în 30 noiembrie 2018, invită toți fanii ai produselor de calitate și prețuri reduse pentru cel mai important eveniment al anului – Black Friday. Cel puțin 500 de produse din toate categoriile vor avea reduceri de până la – 70%. Vedeți aici lista ofertelor.

17. Pal Zileri, a.testoni

Doar 3 zile, de pe 23 până pe 25 noiembrie, vă așteaptă reduceri de până la -50% pentru întreaga gamă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de lux de la Pal Zileri și a.testoni.

18. Vitalie Burlacu

În data de 23 noiembrie, producătoru de articole marochinărie Vitalie Burlacu vă așteptă în rețeaua magazinelor VB cu REDUCERI de până la -40% la produse selectate.

19. BOMBA

Din 23 noiembrie până în 2 decembrie 2018, lanțul de magazine BOMBA dă start principalei promoții a anului cu cele mai superbe prețuri.

20. GARMIN

Back in Black and save the date, 23.11.2018 between 9:00 – 19:00. În acest an, Garmin îţi oferă posibilitatea să îţi alegi singur reducerea. Totul e foarte simplu – Ajungând în showroom, vei extrage un bileţel pe care va fi indicată reducerea în procente, ulterior o poți utiliza la procurarea produsului dorit. Totodată, separat de tombola reducerilor, Garmin a pregătit o listă de produse cu reduceri fixe care nu se vor schimba pe parcursul zilei și la care nu se va aplica reducerea extrasă.

21. Niagara Fitness Club

Clubul sportiv Niagara oferă o reducere de 40% la procurarea abonamentelor.

22. Eclair Shop

Cel mai mare eveniment al anului în incinta Eclair Shop: „Black Tea Friday”, care va avea loc pe 23, 24 și 25 noiembrie. Doar în aceste 3 zile veți beneficia de reduceri până la 50% la produsele alese. Pe parcursul acestor 3 zile se face și o degustare de ceaiuri de la Tafelgut Exquisite, care vor fi servite împreună cu tradiționalele madlene, gătite chiar de cei de la Eclair, în fața oaspeților. Reduceri vă așteaptă la produsele: lumânări, ceaiuri, veselă, usensile de gătit șiiii…produsele de Crăciun.

23. Sporter.md

Organizația sportivă Sporter a pregătit pentru Dvs. nu doar o promoție, ci o întreagă paradă de reduceri. Pe 23 noiembrie, de „Black Friday”, începând cu ora 10:00 până la ora 23:59, toți amatorii sportului și adepții unui stil de viață sănătos vor avea ocazia să se înregistreze la evenimentele organizate de Sporter și să achite costul participării cu o reducere de 23%. Reducerile sunt valabile pentru următoarele evenimente sportive:

— Milestii Mici Wine Run;
— Chisinau Criterium;
— Chisinau Marathon;
— Triathlon Triumph;
— Hell Run;
— Indoor Triathlon;
— Sea mile;
— Hai Haiduci;
— Glodiator Mud Race;
— Mimi Wine Run;
— Purcari Wine Run.

Pentru a obține o reducere, utilizați codul promoțional în momentul înregistrării. Codul promoțional va apărea pe 23 noiembrie pe site-ul Sporter.md.

24. Rozmarin Cafe

Rozmarin Cafe ți-a pregătit pentru ziua de vineri și sâmbătă un meniu special, multe reduceri, surprize și muzică live.

25. Ana Popova

În acest weekend alintă-te cu o sesiune de shopping! Showroom-ul Ana Popova anunță Black Friday prelungit în weekend și te așteptă cu reduceri de până la 40%! „Pentru că ne dorim ca toți să reușească să se delecteze cu bijuteriile și pijamalele marca Ana Popova, vom lucra și DUMINICA,” anunță managerii magazinului.

26. Toyrent.md

Reduceri de 4️⃣0️⃣% pentru chiria întregului sortiment de jucării și centre de activități. Reducerea este valabilă cu condiţia ridicării produselor de la depozit (str. Prunului 19/1, program 9:00-17:00) În preţ nu sunt incluse bateriile pentru produsele solicitate. Reducerea nu se aplică la produsele pentru copii şi părinţi (cântare, pompe, leagăne, ţarcuri, scaune de masă etc.), doar pentru toate jucăriile şi centrele de activităţi. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

27. Brandurile din inimă

În perioada 22-25 noiembrie, puteți beneficia de reducerile de prețuri de până la 50% aplicate la mii de piese vestimentare create de producătorii autohtoni. Surpriza este că reducerile sunt valabile nu doar la magazinele Multi-brand, dar și la show-room-urile individuale!

Suteți așteptați cu drag pe adresele:
Zona DININIMĂ la CC ZORILE, str. Calea Ieșilor 8
Zona DININIMĂ la CC UNIC, et. 3, bd Ștefan cel Mare 8
Mag. MODA, bd. Ștefan cel Mare 83

28. Constantin Nautics – Moldova

În perioada 16-25 noiembrie, puteți beneficia de reducerile de prețuri de până la 40% pentru brățările de la Constantin Nautics. Tot aici veți găsi brățări dedicate Centenarului Marii Uniri (Vedeți colecția România 100).

29. EduJoc – Jucarii educative

Black Friday a început la EduJoc, jucării pentru copiii de la 1 la 99 ani cu reduceri pana la 50% și transport gratuit la orice comandă de peste 400 mdl. Promoție valabilă doar pe 23 noiembrie, în limita stocului disponibil, online pe edujoc.md și în magazine.

30. Flyuia

Ucrainenii de la „MAU” au anunțat reduceri de până la 50% la zboruri pentru călătoriile făcute în perioada 15 ianuarie -15 aprilie 2019, dacă cumperi bilete de avion astăzi și în acest week-end. Spre exemplu, puteți cumpăra un bilet Chișinău-Delhi-Chișinău cu 480 €.

31. Wizz Air

Wizz Air propune clienților reduceri de Black Friday. Denumită „Pink Friday”, campania operatorului din Ungaria constă într-o reducere de 20% la toate zborurile, numai dacă rezervați astăzi

Exit mobile version