Home

(video) Haosul se simte la el acasă. Cum arată depozitele Alibaba după Black Friday-ul chinezesc

Chaos!? No, this is China! Alibaba face cu greu față valului imens de comenzi primit de Ziua Celibatarilor, iar dovada este un video postat pe Facebook de către fondatorul companiei, Jack Ma, care arătat imagini din unul din depozitele retailerului. „Dacă pachetul tău nu a ajuns, poate că este blocat în traficul pachetelor”, glumește Jack Ma.

Prieteni, suntem deja peste 350 de abonați la canalul meu de Telegram. Distribui acolo în fiecare seară o selecție de știri cu focus pe digital. Join me!

Iar dacă ai comandat ceva pe Alibaba, trebuie să știi că comanda ta se regăsește printre acești munți de cutii și va trebuie să manifești o răbdare de fier, până vei putea să te bucuri de noile achiziții.

Reamintesc că, Alibaba a depăşit recordul de anul trecut cu ocazia Zilei Celibatarilor, sărbătorită în China la 11 noiembrie, înregistrând vânzări de 30,70 miliarde de dolari, în creştere cu 27% faţă de nivelul din 2017.

Alibaba are o capitalizare bursieră de aproximativ 420 miliarde de dolari și peste 66.000 de angajaţi cu normă întreagă, cifră raportată în luna martie curent, față de 50 092 în anul precedent. Majoritatea angajaților locuiesc în China.

Exit mobile version