Home

Util pentru călători! 60 de lei minutul pentru ca să vorbești cu operatorii FLYONE

O noutate pentru cei care călătoresc din și spre Moldova a cam trecut pe alături. Dacă aveți vreo reținere de zbor și doriți să primiți mai multe detalii, atunci e bine să știți că, cei de la FLYONE au decis să „îmbunătățească experiența de comunicare” a clienților cu reprezentanții companiei și au introdus o taxă pentru cei care iau legătura cu call-centru companiei avia.

Astfel, pentru a lua legătura cu un operator trebuie doar să luați telefonați la numărul 090599999. Apelurile de intrare naționale din rețelele de telefonie mobilă și fixă, către acest număr, vor fi taxate. Costul unui apel constituie 60 lei per minut, iar tarifarea se va efectua per minut, din minut în minut. Continuarea apelului va constitui acordul abonatului cu privire la achitarea taxei specificate.

Pentru clienții și partenerii companiei din afara hotarelor Republicii Moldova, a fost alocat un număr separat. Astfel, pentru a lua legătură cu un operator call-centru, se va apela la numărul de telefon +373 22 022 777.

Exit mobile version