Home

Ai plăti 7 000 $ pentru un iPhone XS Max cu ceas mecanic?

Caviar, compania rusă specializată în personalizarea telefoanelor, cei care au proiectat în 2014 un iPhone 6 de aur şi titan ce conținea chipul gravat al preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi care a fost vândut la preţul de 3.200 de dolari, revine cu o nouă colecție de telefoane decorate cu metale prețioase.

De această dată, rușii au creat o carcasă cu un ceas funcțional bazat pe un mecanism analogic pe care l-au integrat pe partea din spate a telefoanelor iPhone XS și XS Max.

Cele trei modele noi fac parte din colecția Grand Complications Skeleton și sunt disponibile în trei culori diferite: Pink Gold, Titanium și Black & Gold. Telefoanele sunt „bogat” ornamentate cu componente din titan și aur masiv, carcasa are un ceas mecanic încorporat la mijloc, completat cu o coroană înfășurată care ușor iese din partea laterală a telefonului.

Evident, aceste exemplare vor atrage un anumit tip de audiență cu buzunare„adânci” și o dragoste pentru lucrurile care strigă „bani”.

Prețul începe de la $6490

Nu pare să fie vorba doar de niște ieșiri strălucitoare pălmuite pe spatele unui iPhone. Mașinăria e schelelată: în lumea ceasurilor de mână, „scheletată” înseamnă că părțile interioare ale ceasului sunt vizibile, reprezentate de un model de construcție bine cunoscut și utilizat de numeroase mărci de vârf. Cu alte cuvinte, ceasul de pe spatele telefonului poate fi cu adevărat o afacere bună raportată la standardele ceasurilor de lux.

Prețul de aciziție al unui iPhone XS sau iPhone XS cu astfel de atașamente variază de la 6.490 de dolari pentru un model Pink Gold, la 6.320 de dolari pentru un model Titanium și 7.160 de dolari pentru modelul Black & Gold. Prețurile diferă în funcție de opțiunile și spațiile de stocare de pe dispozitive. De asemenea, cumpărătorii primesc o cutie de lemn glamuroasă în care pot păstra telefonul.

Exit mobile version