Home

Unde poți să-ți cumperi cel mai ieftin/scump iPhone XS și iPhone XS Max în Moldova

Noile smartphone-uri de la Apple cu două tipuri de ecran, de 5,8 și respectiv 6,5 inch (iPhone XS Max) prezentate în luna septembrie în California, sunt deja disponibile în mai multe magazine online din Moldova.

Dacă sunteţi în căutarea unui astfel de telefon, acestea sunt prețurile cerute de magazinele de specialitate din țară. De notat că, preţurile sunt preluate de pe site-urile magazinelor la data de 20 octombrie. (Zap.md, Darwin.md, GSMShop.md, Smart.md, SmadShop.md, Fanstastic.md)

Pe unele site-uri veți găsi două modele de iPhone XS sau XS Max cu aceeași capacitate de stocare, dar care au listate două prețuri – unul e pentru versiunile GOLD şi altul – space GRAY. Prețurile afișate pentru magazinele online sunt pentru cumpărarea telefoanelor fără un contract de telefonie. Cu roșu am evidențiat unde poate fi găsit cel mai ieftin telefon de modelul respectiv.

În cazul operatorului Orange, preţul poate varia în funcţie de abonamentul ales. Cei de la Moldcell vor lista prețul din 26 octombrie – pentru clienții business, iar ulterior acesta va fi disponibil și pentru persoanele fizice. Nu știu care vor fi prețurile operatorului mov, dar voi face update îndată ce va fi afișat pe site.

Exit mobile version