Home

Suntem 200 pe Telegram!

graph-telegram-dumitruciorici

A trecut o lună de când am început un experiment pe canalul meu de Telegram. Un experiment început în glumă, pentru a vedea încotro ricoșează. În ce constă testul. În fiecare seară distribui pe canalul dumitruciorici.com o selecție de știri cu focus pe Digital și Tech – subiecte care îmi sunt aproape, interesante, informații din care poți învăța, autoeduca, antrena. Adițional, mai scap printre rânduri și vreo 2 știri despre politică & social, pentru ca să nu fiu acuzat de autoizolare 🙂 

Nu am făcut mare publicitate decât pe contul meu de Facebook. După exact o lună în care am trimis selecția în fiecare seară, vreau să vă anunț că suntem deja peste 200 de persoane abonate – antreprenori, jurnaliști, tineri activi – persoane care au fost de acord să se aboneze benevol.

Prieteni, vreau să vă mulțumesc pentru încredere, pentru mesajele de susținere, dar și erorile pe care mi le-ați semnalat în privat. Cel mai mult m-a motivat, însă, numărul de abonați care crește în fiecare zi. Pentru ca să vedeți că nu mint, vedeți graficul anexat și o să vă faceți propriile concluzii despre cum crește această micro-comunitate. Nu e un număr mare, dar eu țin tare mult la fiecare abonat.

Nu am să mint și am să recunosc că îmi vine foarte greu să fiu punctual, în fiecare seară, cu știri importante, dar și interesante, explicate, bine sintetizate. E un efort mai mare decât mi-am imaginat inițial. Atunci când ai acasă un bebeluș dulce de câteva săptămâni, o groază de taskuri la birou, iar pe lângă asta vrei să reușești să menții activ și blogul – asta cere sacrificii. Și am înțeles că am nevoie de ajutor. Încă nu știu de care, în ce fel, dar acest lucru e cert.

Încă analizez cum e mai bine să procedez, însă vă spun aici că Selecția de știri Scurt pe Doi va continua să vină în fiecare seară. Cu toate sacrificiile pe care le cere. Mi-a devenit și mie atât de dragă, încât voi căuta soluții să continui acest mini proiect.

Vă mulțumesc să sunteți alături. Asta e tare plăcut. Și nu uitați, recomandările pe care le aveți – le aștept cu drag în privat aici.

Să ne auzim de bine!

Exit mobile version