Home

Trailerele săptămânii 6 – 12 octombrie 2018

Salutare prieteni! Și pentru că sunt un cinefil înrăit, începând de astăzi și în fiecare zi de vineri voi publica pe blog trailerele săptămânii. În speță, vor fi trailere filmelor care mi-au captat atenția și pe care ar aș vrea să le văd când vor fi lansate. Notă: Data lansării este menționată fie pentru US, fie mondială. Deci, hai să începem:

1. Glass / Ianuarie 2019

Bruce Willis reia rolul lui David Dunn, vedeta de fotbal american a liceului, devenit un paznic cu o putere supraomenească în filmul Unbreakable. Samuel L. Jackson este Elijah Price (sau Mr. Glass), criminalul în masă pe care Dunn l-a capturat și l-a predat poliției în filmul mai sus menționat. James McAvoy este Kevin Wendell Crumb, cel care s-a luptat cu propria tulburare de identitate multiplă ce numără 24 de identităţi distincte, printre care şi înspăimântătoarea Bestie din Split.

2. Mortal Engines / Decembrie 2018

La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.

3. The Upside / ianuarie 2019

Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.

4. Serenity / Octombrie 2018

Pelicula reprezintă povestea misterioasă a unui căpitan de vas de pescuit, al cărui trecut e pe cale să-i distrugă viața liniștită pe o insulă caribiană, și să-l arunce într-o nouă realitate în care nimic nu este ce pare a fi. Protagoniștii acestui thriller sunt laureații cu Oscar Matthew McConaughey și Anne Hathaway.

5. Aquaman / Decembrie 2018

“Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind “jumătate om, jumătate zeu”. Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării și, pe deasupra, este superputernic. Geoff Johns spune că e “un om prins între două lumi, dar care are responsabilitatea de a le proteja pe amândouă…”

6. Holmes & Watson / Ianuarie 2019

O poveste plină de umor despre misterele clasice ale lui Arthur Conan Doyle, avându-i ca protagoniști pe celebrul detectiv Sherlock Holmes și asistentul său, dr. Watson.

Exit mobile version