Home

Coworking-ul iHub se extinde, iar cei de la Dreamups și-au schimbat locația

Pentru cei care lucrează la un startup sau sunt freelanceri și sunt în căutarea unui loc în care să lucreze, trebuie să fie la curent că luna octombrie a venit cu mici schimbări pe segmentul de spații de coworking din Chișinău.

iHUB / str. 31 august 78

Spațiul de coworking iHUB Chișinău se extinde. Pe lângă cele 60 de locuri deja existente în iHUB, o sală de conferințe și un meeting room, vor mai fi puse la dispoziție încă 88 de locuri, două camere pentru meeting și o zonă pentru relaxare frumos amenajată. Dacă îți dorești să lucrezi la iHUB, trebuie să-țibronezi locul încă de pe acum, completând formularul acesta.

Prețul pentru un loc este de 1700 de lei lunar, iar dacă ai o echipă mai numeroasă, de patru membri și mai mult, primești o reducere de 1400 de lei per lor.

Bonusuri: acces la evenimentele care sunt găzduite în spațiul de coworking, logistica necesară, cafea, atmosfera prietenoasă, o bibliotecă impresionantă cu cărți de specialitate.

Dreamups / str. Vlaicu Pârcălab 45

Cei de la Dreamups Innovation Campus au venit în această toamnă cu nou look și cu un nou spațiu de coworking. De la începutul lunii octombrie îi puteți găsi chiar în inima capitalei, pe strada Vlaicu Pârcălab 45. De fapt, noul spațiu de coworking se afla în fostul spațiu ce a găzduit brandurile moldovenești AUGUST Lifestyle Store.

Cei de la Dreamups se poziționează ca o comunitate care încurajează colaborarea, creativitatea și inovațiile. „Un loc unde tinerii învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.”

Exit mobile version