Home

Curse directe Chișinău-Minsk! Când va fi operat primul zbor și cât costă biletele

La sfârșitul lunii octombrie, Belavia, operator aerian din Belorusia, va lansa zboruri regulate pe ruta Minsk – Chișinău – Minsk, anunță serviciul de presă al companiei.

Belavia a început deja să vândă bilete pentru noul traseu Minsk – Chișinău – Minsk. Zborurile către capitala Moldovei vor începe la 30 octombrie 2018.

Avioanele vor zbura pe această rută de cinci ori pe săptămână: plecarea din Minsk se va face în zilele de marți, joi și duminică la ora 13.00, iar în zilele de luni și vineri la ora 8.00.

Avioanele vor zbura de la Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, la ora 14.05, iar în zilele de luni și vineri, la ora 09.00. Acestea vor ajunge pe aeroportul din Minsk la orele 16.30 și, respectiv, 11.30.

Timpul de călătorie este de aproximativ o oră și jumătate. Costul zborului într-o singură direcție pornește de la 83 de euro sau 153 de euro – dus-întors.

Belarușii intenționează să zboare către Republica Moldova cu aeronave Embraer 175, aparat ce poate găzdui la clasa econom 64 de pasageri și 12 pasageri în clasa business.

Exit mobile version