Home

Ziua Vinului 2018: 12 vinuri pentru 200 de lei

ziua vinului 2018

Au rămas câteva ore până se va da startul celei mai mari sărbători dedicate vinului – cartea de vizită a Moldovei! Eu am un motiv în plus să servesc un pahar de vin în acest weekend, iar voi, dacă sunteți dornici de o adevărată aventură oenologică prin toate regiunile Moldovei, trebuie să ajungeți în Piața Marii Adunări Naționale. Și nu uitați, dacă nu știți ce să degustați sau vă fug ochii de la multitudinea de oferte, pe blog puteți găsi lista celor mai buni vinuri din Moldova.

Ce ne așteaptă în acest an în PMAN?

– 60 de standuri ale vinificatorilor moldoveni care sunt repartizate pe 4 zone, conform Regiunilor IGP: „Codru”, „Ștefan-Vodă”, „Valul lui Traian” și „Divin”.
– câteva „premiere” vinicole
– degustări, bucate tradiționale și un program educativ care te va ajuta să descoperi autenticitatea licorii lui Bachus la Școala Vinului.

Bilete cu beneficii 

Un lucru indispensabil de care vei avea nevoie în aceste două zile este „Carnetul Degustătorului”, sau biletul de trecere pentru standurile companiilor vinicole:

  • Biletul care include un pahar biodegradabil,
  • 12 degustări de vinuri,
  • 2 tichete de călătorie cu troleibuzul,
  • Acces gratuit la toate activitățile desfășurate în cadrul Școlii Vinului.

Va putea fi achiziționat la intrarea în „orășelul Vinului”, la un preț de 200 lei.

Iar dacă nu doriți să petreceți de Ziua vinului Vinului în PMAN, să știți că vinăriile v-au pregătit un program variat și în acest an. Ofertele vinăriilor din țară le găsiți AICI.

Exit mobile version