Home

V-ați uita la un reality show Made in Moldova despre medicii de la Urgență și polițiștii?

„24FRONT LINE” este un serial documentar în format Reality al cărui episod pilot a fost lansat astăzi. Proiectul vrea să te lase să descoperi și partea umană a muncii polițiștilor și medicilor, dar și compromisurile pe care le fac pentru a fi în serviciul cetățeanului.

Ar fi bine să încep cu faptul că vizionarea serialului este restricționat pentru persoanele ce nu au atins vârsta de 15 ani. De ce? Pentru că, conține limbaj licențios și scene ce-i poate afecta emoțional pe cei mai slabi de fire.

Timp de două săptămâni, echipa care a realizat acest serial a urmat angajații serviciilor de urgență și poliția la chemări, accidente, situații de agresiune, violență în familie, precum și multe alte cazuri. Cele 4 echipe de filmare au urmărit, în regim de 24/7, istoriile personale ale protagoniștilor, munca de zi cu zi a medicilor și a polițiștilor.

Producția și filmările episodului pilot s-au desfășurat în perioada august – septembrie 2018. Realizatorii acestuia ne promit mai multe serii de 45 de minute.

Proiectul este implementat de grupul Realitatea și creat de Casa de Producție video Milk Films, cu suportul financiar al Content Fund al European Endovement for Democracy.

Exit mobile version