Home

Netflix îți va permite să influențezi finalul din Black Mirror

Platforma de streaming Netflix dezvoltă o tehnologie de televiziune interactivă care va permite spectatorilor să influențeze complotul și să aleagă cum se va încheia un film sau un episod al unui serial. Primul proiect în care se va folosi această tehnologie va fi al cincilea sezon al serialului Black Mirror, potrivit celor de la Bloomberg, care citează surse anonime din cadrul companiei.

Premiera noului sezon al „Black Mirror” este așteptată în decembrie 2018. Potrivit interlocutorilor agenției, spectatorii vor putea influența scenariul unui singur episod.

Este de remarcat faptul că Netflix implementează diverse proiecte pentru dezvoltarea televiziunii interactive, dar și pentru a atrage noi abonați pe platformă. Noul tip de narațiune poate complica producerea proiectelor televizate, deoarece tehnologia participării interactive necesită scrierea unui scenariu mai lung, ținând cont de toate comploturile posibile. Scriitorii și producătorii de scenarii încearcă să determine modul în care cerințele suplimentare le vor afecta onorariile.

Reprezentanții Netflix încă nu au comentat informațiile apărute în presă. Anterior, Netflix, a efectuat deja un experiment cu alegerea scenariului în programul animat „Puss in Book”, unde abonații au putut alege finalul.

Black Mirror este un serial de satiră dură și creepy, despre influența tehnologiei asupra societății moderne. Fiecare episod este o poveste independentă de o oră.

Exit mobile version