Home

Scurt pe doi, 1 octombrie: Ce caută românii pe Pornhub

Bun găsit într-o nouă săptămână și o nouă lună. V-am pregătit mai jos selecția de știri care mi-au atras astăzi atenția. Lectură plăcută!

::DIGITAL, Media & Electro::::::::

⛽️ 1. Până în martie 2019, în Moldova vor fi construite 14 stații pentru încărcarea automobilelor electrice. Suma totală a proiectului este de 4 mln lei.

? 2. JurnalTV și-a relansat emisia, după ce echipa redacțională s-a mutat într-un oficiu nou, construit special pentru televiziune, deasupra oficiului StarNet, operator de cablu și Internet, condus de Alexandru Machedon.

? 3. Ce caută românii pe Pornhub în 2018? Răspunsul e AICI.

::ECONOMY::::::::

? 4. Businessmanul rus Oleg Tinkof a publicat o carte despre dezvoltarea băncii Tinkoff. Citește un capitol din „Revoluția. Cum să construiți cea mai mare bancă online din lume”.

?? 5. Brexit-ul costă Marea Britanie 500.000.000 de lire sterline săptămânal. Astfel, votul în favoarea ieșirii din UE a provocat pierderi anuale de 26 de miliarde de lire sterline economiei britanice.

::POLITICS & Social::::::::

? 7. Ultimele secunde din viața fostului lider separatist din Donețk, Aleksandr Zaharcenko, surprinse de o cameră. Momentul exploziei.

⁉️ 8. Publicația Kommersant din Rusia îl ia în derâdere pe Igor Dodon, care a participat săptămâna trecută la summitul CSI din Dușanbe. Sursa scrie că nimeni nu a vorbit cu el pe durata evenimentului.

✅ 9. E data de 1 și avem mai multe lucruri ce vor intra în vigoare la capitolul fiscalitate și nu doar. Mai multe detalii am compilat în această postare pe blog.

? 10. Procuratura nu poate. Nu poate (din punctul procurorului) să prezinte info despre frauda bancară de 1 miliard de dolari SUA. Mai multe detalii pe AGORA.

::LIFESTYLE::::::::

? 11. NASA a început să fabrice sol marțian, pe care l-a botezat „simulant”, și-l vinde cu 20$ kilogramul (plus taxele poștale, bineînțeles). A primit deja 30 de comenzi, printre care una pentru jumătate de tonă.

? 12. Lenny Kravitz revine în România. Artistul va concerta, pentru prima oară la Cluj unde îşi va promova noul său album, “Raise Vibration”.

Prieteni, sunt deja peste 100 de oameni abonați la canalul meu de Telegram, motiv pentru care vă invit în vizită. Aici fac share de informații interesante și importante. Vă aștept cu drag!

O seară frumoasă!

 

Exit mobile version