Home

Magazinul offline care îți permite să cumperi obiecte doar dacă au rating mare

În timp ce marea majoritate a companiilor de retail își consolidează pozițiile în online, cei de la Amazon pun accent din ce în ce mai mult pe vânzările offline.

Gigantul american își extinde rețeaua de puncte de vânzare offline. Astăzi, compania a anunțat deschiderea unui magazin în New York, care va vinde produse ce au devenit bestselleruri în vânzări. Sortimentul va include o varietate de produse cu un rating de cel puțin 4 stele.

În comunicatul de presă remis de companie este specificat că, se vor vinde atât echipamente electronice, cât și alte bunuri care sunt populare pe site-ul lor. Printre acestea se numără aparatele de bucătărie, jucăriile, cărțile, jocurile, bunurile de uz casnic și multe altele.

Review în fața fiecărui produs

Pavilionul magazinului va fi împărțit în secțiuni precum se întâmplă pe site-ul companiei. Respectiv, cei care vor vizita magazinul vor avea posibilitatea să viziteze departamentul „celor mai dorite” obiecte sau ce celor mai „populare obiecte din New York”. Toate produsele, care au fost scoase spre vânzare, au un rating ridicat în rândul utilizatorilor site-ului. În fața fiecărui produs va fi afișat un card cu un review al ultimului cumpărător care a fost lăsat pe site.

Proprietarii conturilor Prime vor putea să plătească în magazin prețul indicat pe site. Restul vor trebuie să plătească pentru achizițiile făcute un preț stabilit de magazin.

Exit mobile version