Home

Scurt pe doi: Ce s-a întâmplat pe 27 septembrie

Azi avem o selecție de știri mai mult locale. Prin ce s-a evidențiat această zi de joi vedeți mai jos:

::INTERNATIONAL::::::::

⚽️ 1. Germania organizează Euro 2024. UEFA a luat decizia în defavoarea Turciei. Mai multe detalii pe BBC.

? 2. Agenții secreți ruși, care figurează în dosarul otrăvirii lui Skripal, deconspirați de o publicație britanică. Numele adevărat al unuia dintre cei doi este Anatolie Cepiga. Continuarea o poți citi AICI.

? 3. Cort, ceai și saci de dormit. Vedeți pe blog cum moscoviții stau la coadă pentru iPhone XS

::ȘTIRI LOCALE:::::::

? 4. Despre „Drumuri bune pentru Moldova 2”. Cifrele rupte de realitate ale lui Plahotniuc, sau câţi kilometri de drum se repară pe an în Moldova. O analiză la acest subiect poate fi citită pe Mold-street.

?? 5. Amnesty Internațional: „La ora actuală se vehiculează că ar urma să fie expulzate încă 48 de persoane de naționalitate turcă din R. Moldova”. Mai multe detalii la acest subiect citiți pe Anticorupție.md.

? 6. După o pauză de câteva luni, postul de televiziune JurnalTV își va relua emisia din această duminică. Detalii AICI.

? 7. În Republica Moldova va fi posibilă împăcarea părților în cazul accidentelor rutiere minore. Mai multe detalii citiți pe AGORA

⏰ 8. Ilan Shor anunțat data lansării „Televiziunii Centrală”. Care va fi politica noului noul post de televiziunea afiliată politicianului citiți pe NewsMaker.

::LIFESTYLE::::::::

? 9. O imagine foarte faină pentru șoferi. Cum îți poți da seama despre cum te văd șoferii pe drum, în dependență de hainele cu care ești îmbrăcat. Dacă ai haine întunecate, ești neobservabil pentru șoferi. Detalii AICI.

☕️ 10. Lista celor 16 localuri din Chișinău unde poți servi gratuit o cafea o găsiți pe blog.

? 11. Și pentru că cei de la Nisporeni merită să fie promovați, Valeria Stoica a lansat un nou videoclip.

O seară frumoasă!

Exit mobile version