Home

Scurt pe doi: Ce s-a întâmplat pe 25 septembrie

Salutare prieteni! O nouă zi și o nouă selecție a celor mai importante știri de pe meleagurile noastre mioritice. Să vedem prin ce s-a evidențiat ziua de 25 septembrie.

1. Tânărul atacant al lui Paris Saint Germain (PSG), Virgiliu Postolachi, a devenit cetățean român și a ales să evolueze pentru reprezentativa de fotbal a României. Detalii AICI.

2. Fiecare al patrulea secretar de stat din Guvernul Filip și-a cumpărat anul trecut câte o mașină. Cu ce bolizi se plimbă demnitarii puteți citi pe AICI.

3. Leul moldovenesc trece Prutul. Află AICI de când vei putea schimba MDL cu RON pe teritoriul statului vecin

4. DodON/DodOFF. Moldova are doi miniștri noi, iar Andrian Candu a fost pentru câteva minute președinte interimar al țării. Mai multe detalii la acest subiect citiți AICI.

5. Orange Moldova a anunțat că obiectivul principal al companiei pentru 2019 este testarea rețelei 5G. Ce alte planuri mai are operatorul vedeți AICI.

6. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, va veni în Republica Moldova pe 17-18 octombrie. Mai multe detalii găsiți AICI.

7. Cum moldovenii cu cetățenie română pot să voteze la Referendumul pentru revizuirea Constituției României. Detalii AICI.

8. „Unii prind pește, iar alții prind beton”. Vedeți AICI un reportaj video despre o spălătorie auto, amplasată sub unul dintre cele mai vechi poduri din Chișinău

9. Fondatorii Instagram părăsesc compania din cauza neînțelegerilor cu Mark Zuckerberg. Mai multe detalii despre aceste concedieri cu răsunet de la Facebook sunt disponibile AICI.

10. Apple a lansat luni, 24 septembrie, macOS Mojave pentru computerele Mac. În sistem există multe caracteristici noi și modificări. Despre cele mai bune și cele mai rele citiți în ACEST material.

11. Salariul minim în România va ajunge la 445 Euro (2.050 RON) începând cu 1 ianuarie 2018. Detalii AICI.

12. Află AICI care sunt cele mai verzi orașe de pe glob și dacă în top se regăsește Chișinăul (spoiler, chiar nu suntem atât de „verzi” pe cât pretindem)

Pentru că să primiți știrile pe Telegram, vă invit să vă abonați la canalul meu aici.

Exit mobile version