Home

Scurt pe doi: Ce s-a întâmplat pe 21 septembrie

Ultima zi de lucru din această săptămână vine cu o selecția un pic mai mare a celor mai importante și interesante ştiri. Vedeți ce s-a întâmplat astăzi în Republica Moldova și în lume.

1. Istoria unei tinere din Chișinău care și-a pierdut buletinul, iar ulterior s-a trezit cu datorii de mii de lei unor companii de micro-finanțare. Un reportaj video la acest subiect este disponibil AICI.

2. În Republica Moldova a fost creat primul soi de măr cu miezul roșu. Cum a fost posibil acest lucru aflați AICI.

3.De ce Moldova în Moldova nu e precum în Singapore sau de ce Moldova nu va deveni o „a doua Georgia”, un material analitic interesant realizat de colegii de la Newsmaker.md

4. Broadcasterul britanic Sky se va vinde la licitație zilele acestea, ofertele urmând a fi făcute de către Fox. Mai multe detalii pe CNBC.

5. Amazon a anunțat lansarea mai multor device-uri pentru casă și mașina, bazate pe Alexa: Echo Auto, care se conectează la mașină și folosește Waze, un subwoofer, dar și un cuptor cu microunde care poate fi conectat la Wifi. Detalii AICI.

6. Magazinului online Elefant.ro, deținut de omul de afaceri Ion Sturza, și-a luat director de marketing de la ProTV. Detalii AICI.

7. Veste pentru șoferi! O bandă suplimentară de circulație a fost deschisă pe strada București din capitală. Mai multe detalii AICI.

8. Noi staţii de alimentare a automobilelor electrice şi palmieri solari de generare a energiei verzi vor fi instalate în Chișinău. Despre noua promisiune (un pic electorală) citiți aici.

9. Regizorul Eugen Damaschin lansează „Beautiful Corruption”. Când și unde poate fi vizionată pelicula

10. Își vede visele cu ochii. Povestea lui Igor Barbarosa, moldoveanul care transformă destinațiile de pe hartă în amintiri. Un reportaj la acest subiect puteți lectura AICI.

11. Angajații de la Huawei au împărțit baterii externe celor aflați la cozile din fața magazinelor Apple în așteptarea noilor iPhone-uri, spunându-le că „vor avea nevoie”. Mai multe detalii citiți AICI.

Pentru că să primiți știrile pe Telegram, vă invit să vă abonați la canalul meu aici.

O seară frumosă și un weekend formidabil!

Exit mobile version