Home

Eugen Damaschin lansează „Beautiful Corruption”. Când și unde poate fi vizionată pelicula

Prieteni, astăzi are loc lansarea trailerului oficial al filmului de lung metraj „Beautiful Corruption”. Începând cu data de 28 septembrie 2018, timp de șapte zile, filmul va putea fi vizionat GRATUIT la cinematograful „Patria-Loteanu”.

„Beautiful Corruption” este un amalgam de istorii bazate pe fapte reale și concentrate într-un singur erou. În goana după dreptate, protagonistul recurge la anumite metode, nu tocmai legale. Filmul este despre prețul pe care îl plătește eroul principal, pentru a-și atinge scopurile.

140 de persoane

Filmările au avut loc în perioada aprilie-iunie, în peste 30 de locații din Chișinău, Strășeni, Criuleni, dar și în studiourile „Moldova-Film”. În total, la producția filmului au lucrat în jur de 140 de persoane. Printre actorii filmului sunt Igor Babiac, Valeriu Andriuta, Ion Borș, Igor Chistol, Constantin Haret, Silvia Luca ș.a.

Eugen Damaschin este cunoscut pentru spoturile sociale pe care le-a realizat. Regizorul abordează teme dureroase pentru Moldova, oferind o viziune artistică curajoasă asupra problemelor sociale cu care se confruntă societatea noastră.

Filmul este produs cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău. Din luna octombrie filmul va putea fi vizionat în cadrul caravanei, desfășurate în peste 70 de localități ale țării.

Exit mobile version