Home

Scurt pe doi: Ce s-a întâmplat pe 20 septembrie

Continui experimentul cu rubrica „Scurt pe doi”. Cum v-am promis ieri, revin la sfârșitul zilei cu o selecție a celor mai importante/interesante știri sau subiecte de actualitate. Iată ce s-a întâmplat azi în țară și nu doar:

1. Afacere „sănătoasă” la Iași. O moldoveancă a deschis un centru de fitness. Rada Baltag a inaugurat un centru de fitness unde, de un an, vin să-și sculpteze siluetele zeci de românce. A investit ultimii bani ai familiei, iar acum lucrează din greu și cu multă pasiune pentru a-și extinde afacerea. Materialul video poate fi văzut AICI.

2. O mașină de taxi, făcută zob, după ce o instalație de gaz a explodat pe strada Albișoara din capitală. Imagini de la locul incidentului sunt disponibile AICI.

3. Parlamentul de la Chișinău a fost astăzi evacuat. Un bărbat a amenințat că îl va arunca în aer, ca ulterior să iasă la iveală că acesta se afla în stare de ebrietate. Mai multe detalii AICI.

4. Acum cei care urăsc să-și instaleze diferite aplicații în telefon au o alternativă – Appscope, o aplicație web progresivă (PWA), care, de facto este un magazin de aplicații web ce funcționează direct din browser. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

5. Un experiment video de la TV8. Ce-și poate cumpăra o pensionară cu 50 de lei, minimul mediu de existență per zi. Ce a ieșit în urma experimentului puteți vedea AICI.

6. Proprietarii complexului hotelier „Royal Park” din „Valea Trandafirilor” vor să revină la cârma afacerii. Întreaga poveste de ce cuplul milionar Andrei și Lada Gargalâcn nu-și pot gestiona afacerea puteți vedea AICI.

7. Managerii de la Apple nu vor vorbi mai mult de 10 minute în cadrul conferințelor de prezentare a noilor produselor. Decizia a fost luată pentru a nu plictisi publicul. Mai multe detalii puteți lectura AICI.

8. Împreună cu noile modele de iPhone și primele semne ale toamnei, începutul lunii septembrie ne aduce, de obicei, și un nou model GoPro Hero. Aceasta vine cu noi funcții cum ar fi streaming live, o îmbunătățire dramatică a stabilizării digitale a imaginii. Ce alte funcționalități are GoPro Hero 7 și cât costă puteți vedea AICI.

9. Bye, bye Tinder? Facebook a lansat oficial propriul serviciu de dating, despre care Mark Zuckerberg a anunţat la conferinţa F8, în luna mai, în California. Unde este disponibil și ce funcționalități are puteți citi AICI.

10. Veste bună pentru fanii lui Ed Sheeran. Artistul britanic va cânta pentru prima dată în România. Când și unde va avea loc concertul vezi AICI.

Pentru că să primiți știrile pe Telegram, vă invit să vă abonați la canalul meu aici.

O seară frumosă!

Exit mobile version