Home

Twitter: Ce trebuie să faci ca să sa revii la feed-ul cronologic

După doi ani de la introducerea feed-ului pe bază de algoritm, cei de la Twitter reintroduc posibilitatea utilizatorilor de a reveni la sortarea cronologică a postărilor.

Ce trebuie să faci pentru a reveni la feed-ul în real time? Mergi în setări și debifează opțiunea „Show the best Tweets first” din secțiunea principală a paginii de configurare.

Anterior, chiar dacă această opțiune era dezactivată, Twitter continua să afișeze
ce considera cel mai potrivit pentru utilizator, dar și tweet-uri de la persoane cărora utilizatorul nu le-a dat „follow”.

Totodată, Twitter a anunțat că lucrează la o funcționalitatea care ne va permite să schimbăm cu ușurință feedul pe bază de algoritm pe cel cronologic și invers, chiar pe prima pagină. Compania promite să adauge această opțiune săptămânile viitoare. Platforma a recunoscut că o bună parte din utilizatori preferă să urmărească totuși feedul în ordine cronologică.

Odată cu introducerea feed-ului pe bază de algoritm, numărul utilizatorilor noi pe platformă nu a înregistrat o creștere spectaculoasă. La sfârșitul celui de-al doilea trimestru din 2018, compania a raportat reducerea audienței lunare cu 1 milion de utilizatori activi, până la 335 milioane de persoane.

Exit mobile version