Home

Instagram dezvoltă o aplicație separată pentru cumpărăturile online

Ești gata să faci shopping pe Instagram? Rețeaua socială Instagram, deținută de Facebook, lucrează la crearea unei aplicații separate pentru cumpărături. Acest lucru a fost anunțat de către publicația americană The Verge, care a citează surse din cadrul companiei.

Aplicația, care ar putea primi denumirea de IG Shopping, va permite utilizatorilor să vizualizeze produsele paginilor la care s-au abonat și să facă cumpărături direct în aplicație.

Conducerea Instagram crede că IG Shopping are șanse bune de dezvoltare în domeniul comerțului online. Cu toate acestea, o dată anumită când va fi lansată aplicația încă nu a fost anunțată.

Publicația americană menționează că, deoarece aplicația se află încă în curs de dezvoltare, Instagram ar putea renunța la lansarea noului serviciu.

În iulie 2018, directorul de operațiuni al Facebook, Sheryl Sandberg a declarat că platforma are deja înregistrate peste 25 de milioane de conturi de business. Dintre acestea, 2 milioane aparțin agențiilor de publicitate. De asemenea, 80% din utilizatorii platformei sunt abonați la cel puțin un brand.

Totodată, la sfârșitul lunii august, Instagram a început să testeze funcția de căutare a colegilor de clasă. Potrivit CNBC, platforma online va oferi utilizatorilor posibilitatea de a se uni în grupuri virtuale ale instituției de învățământ, unde au studiat sau studiază.

Exit mobile version