Home

Ce înseamnă P2P și cum poți împrumuta 20 000 în condiții avantajoase?

p2p-lending-fagura

sursa: lawyer-monthly.com

Sunt situații în viața de zi cu zi când ai nevoie rapid de niște bani. Dar îți dorești și niște condiții care nu ar îngreuna dobânda și buzunarul. Uite că în Moldova promite să apară un serviciu de P2P Lending (Împrumuturi Person 2 Person), care își propune să facă 2 lucruri: a. să construiască o comunitate de persoane care au bani și vor să împrumute legal și cu contract b. să ofere condiții mai avantajoase pentru persoanele care au nevoie de împrumuturi. Iar totul să se întâmple în mediul online, pentru a economisi din timpul tuturor.

Unde și cum?

Acest lucru își propune să-l facă Fagura.com, care se dorește primul marketplace de credite din Moldova. Aici nu vorbim nici de microfinantare, nici de bancă, ci de împrumuturi de la oameni către oameni. Cineva împrumută bani, în acest caz prin intermediul Fagura, care are un set de reguli clare, iar altcineva primește banii și îi întoarce conform unui contract și a unor condiții prestabilite. Și totul se întâmplă online, fără coadă la bancă, fără multe acte, doar așteptând pe canapea.



Împrumut de 20 000 de lei

Să admitem că vreau să împrumut 20 000 de lei pentru 12 luni. Am analizat ce oferte există pe piață și am luat ca exemplu 1 bancă, 2 printre cele mai mari companii de microfinanțare din Moldova și opțiunea Fagura.

Rezultatele au fost interesante. Vedeți în video detalii:




Exit mobile version