Home

10 motive pentru a merge la DORfest pe 9-10 septembrie

dorfest-10-motive-sa-mergi-la-festival

La începutul lunii septembrie are loc DORfest – primul festival internațional din nordul Moldovei. Pentru că îndrăgesc tot ce e legat de tradiții, am chemat toți angajații blogului www.dumitruciorici.com, am făcut o ședință și am decis unanim: Acceptăm să promovăm festivalul și tot ce se va întâmpla acolo 🙂 

Mai jos găsiți 10 motive pentru a merge la festivalul care promite 2 zile de relaxare, voie bună și muzică de calitate. Yuhuuu!

1. Natura

Vei fi înconjurat de natura specială a zonei Edineț care mai este numită și Elveția Moldovei. În zonă există rezervația naturală La Castel în care vei da peste păduri virgine, grote, peșteri și formațiuni stâncoase rare.

2. Muzică

Două zile de muzică faină – Gândul Mâței aduce la DORfest un rock autentic moldovenesc, ansamblul Plăieșii vor însufleți moșia cu voci masculine extraordinare, Maria Iliuț pune pe masă frumusețea tradițională, Daniel Bălan ne va vrăji pe toți cu vocea lui suavă.

3. Râdem!

Cutremurăm Nordul cu râsul nostru pentru că pe scenă urcă Zebra Show care vor aduce umorul autentic moldovenesc pe scena festivalului.

4. DORmitorul de vară

Vei trăi complet experiența naturii pentru că organizatorii au pregătit pentru toți un DORmitor de vară plin de vise plăcute și atmosferă de poveste.

5. RUG

Cea mai mare petrecere cu RUG se întâmplă la Dorfest.

6. Decor special

Festivalul va fi decorat cu obiecte reciclate din sat așa că ai ocazia să descoperi obiecte ale străbunilor de care nici nu bănuiai.

7. Oamenii mici – invitați de onoare

Nu vei avea timp să te plictisești pentru că pe lângă muzica faină organizatorii pun la cale pentru voi ateliere creative care vor pune la treabă oamenii mari și mici! Oamenii mici sunt invitații de onoare la această ediție. Se pregătesc ateliere de pus în mișcare degețelele și imaginația, iar pentru spiritul vacanței se pune la punct un mini parc de distracții unde se vor bucura liberi de festival.

8. YOGA!

Toți yoghinii sunt chemați în veșnicia livezii Ciuhrii să respire și să se miște conștient alături de Nadejda Grosu. Ia o pauză de la agitația festivalului și hai să îți amintești ce gust are liniștea dinăuntrul tău.

9. Shopping!

Vei scotoci la cel mai aprovizionat târg din NORD. Produse tradiționale, autohtone, handmade, vintage și multe alte surprize te așteaptă să le iei acasă.

10. Bunătăți de la bunica!

Vei avea ocazia să guști bunătăți de la bunicile DORfest care vor coace pentru voi preparate tradiționale și delicioase.

Bilete și detalii – www.dorfest.md

Exit mobile version