Home

PUBLIKA.MD intră tare pe piață!

În ultima săptămână am dormit foarte puțin. Fac managementul noului nostru proiect on-line – site-ul de știri video www.publika.md. Atât zilele, cât și o mare parte din nopți le-am dedicat pregătirilor, dar și lansării noului produs. Din 7 aprilie, ora 7.00 dimineața, www.publika.md este on-line și a furnizat până în prezent peste 200 de știri în limba română și cca 100 în limba rusă, majoritatea fiind însoțite de materiale video.

După câteva zile de activitate, datele statistice arată foarte bine. Chiar mai bine decât m-aș fi așteptat (între 6300 și 9500 vizitatori unici în fiecare zi). Intensitatea de producție și cantitatea de știri calitativ realizate, mă fac aproape sigur de următorul lucru: în scurt timp vom anunțat intrarea pe podium a PUBLIKA.MD (locul 3), alături de UNIMEDIA și www.protv.md (sună straniu să avem două produse de știri, nu?! Așa e business-ul 🙂 ).

La realizarea produsului a lucrat o armată întreagă de oameni: producătorii UNIMEDIA (site-ul de știri nr. 1 din Moldova) și producătorii realitatea.net (site-ul de știri nr. 1 din România). Niciunul dintre noi nu a dormit în noaptea de 6 spre 7 aprilie. În rezultat, puteți vedea aici ce ne-a ieșit. Mai sunt încă lucruri care nu au fost terminate, mai sunt dificultăți tehnice, dar opțiunile și “corectările” își vor face apariția în curând pe site, inclusiv posibilitatea de a urmări PublikaTV on-line.

Voi reveni cu detalii ulterior, dar și cu un comentariu mai larg despre toată avalanșa asta de televiziuni în Moldova, bătălia pe segmentul de știri TV, dar și pe on-line.

Comentariile voastre sunt binevenite 😉

Exit mobile version