Home

7 aprilie 2009 – elementul central în campania PCRM

Evenimentele şi violenţele de la 7 aprilie 2009 sunt elementul central în campania video de promovare lansată de PCRM. Comuniştii au pornit un război (deşi neagă cu vehemenţă acest lucru) al spoturilor electorale în care cheamă poporul la apărarea patriei, utilizând coloană sonoră de război, imagini scoase din context, stare de spirit de mobilizare. Argumentul principal al spoturilor electorale – opoziţia e vinovată de ce s-a întâmplat la protestele tinerilor şi este elementul principal destabilizator al ţării.
Trebuie să recunosc că spoturile electorale sunt construite psihologic foarte bine, cu o puternică tentă de manipulare a publicului (am asistat la declaraţiile liderilor din opoziţie care apar în aceste spoturi şi văd cum au fost acestea scoase din context şi plasate în “contextul” de “duşmani ai statalităţii R. Moldova”).

Spoturile electorale ale comuniştilor şi ale Partidului Democrat, în care, evident, Marian Lupu cheamă la încetarea războiului politic, au apărut deja în rulare la ProTV Chişinău.

Opoziţia ce face? Doarme încă. Mă tem că vom dormi toţi după 29 iulie.

UPDATE: AMN şi-a lansat spotul electoral. Vedeţi aici.

P.S. Uite că PCRM a început de pe primul loc campania electorală – spoturi electorale bune, care, de voie, de nevoie, vor apărea la toate posturile TV, inclusiv cele independente.

P.S2. Spune prietenilor şi cunoscuţilor tăi despre VESTI.md – site de ştiri în limba rusă.

Exit mobile version