Home

Making of… new UNIMEDIA

A trecut aproape o lună şi jumătate de când am lansat noua versiune de design a UNIMEDIA – o versiune care în viziunea noastra este cea mai bună posibilă la momentul actual.
Deşi criticile au fost proporţionale cu laudele pentru noul produs, acum, la mai mult de 1 lună de la plasarea on-line a noii versiuni, credem că fiecare dintre vizitatori s-a obişnuit cu noul format, care include deja şi o coloană de video. Mai vrea cineva vechiul design? 🙂

În conceptul pentru noul design UNIMEDIA am studiat o duzină de site-uri internaţionale, inclusiv din România şi Rusia. Am încercat să vedem încotro se îndreaptă “piaţa” şi care sunt tendinţele. Printre cei care au intrat în vizorul nostru analizator sunt: bbc.co.uk, mediafax.ro, hotnews.ro, realitatea.net, guardian.co.uk, lenta.ru, gazeta.ru, kommersant.ru, timesonline.co.uk şi altele. Am încercat să combinăm diferite idei, să aducem noutatea şi în design-ul UNIMEDIA.

Într-un final, la o şedinţă de analiză şi planificare a NMG, am lucrat câteva ore desenând, argumentând, analizând punctele forte şi cele slabe între conceptele ruseşti de pagini web şi cele din Europa de vest şi SUA. În rezultat, credem că am reuşit să combinăm cele 2 stiluri pentru ca într-un final EdenDesign să pună cu succes în aplicare schiţele noastre.

Şedinţa de analiză a site-urilor internaţionale:

Şi dacă am început discuţia despre noul design UNIMEDIA, va invit acum, la mai bine de o lună de la lansarea noii versiuni, să vă expuneţi mai jos despre punctele forte şi cele negative ale acestuia. Acceptăm şi eventuale propuneri de îmbunătăţire 🙂

Următoarele “upgrade”-uri pentru UNIMEDIA:
1. Galerie VIDEO (Acum este o simplă scroll-coloană de video)
2. Galerie Foto

Staţi aproape!

Exit mobile version