Home

Ieri – Moldova, azi – România, mâine – Spania!

Senzaţia de “LIBER” este una din puţinele care poate fi comparată cu alte plăceri omeneşti (este senzaţia care nu o poţi experimenta fiind în Moldova, din păcate). Este şi mai fascinant momentul în care simţi că eşti liber, aşa cum mă simt eu în acest moment – liber să intru pe teritoriul României, liber să călătoresc în orice ţară Schengen, liber să scot în orice moment notebook-ul din geanta de pe umăr şi să intru în contact cu toată lumea.

Suntem 4 tineri care simţim acelaşi lucru şi de ieri am acceptat provocarea de a merge în Spania – ţară “latino loca” fascinantă, ce este demult în “must visit” al listei mele, dar care e cea mai afectată în acest moment de noua gripă (să sperăm că totul se va finisa termina cu bine, în caz contrar, aducem “bucurie” acasă :).

Aventura a început extrem de interesant şi se anunţă a fi demenţial de incitantă. Valencia este destinaţia noastră principală, dar dacă reuşim şi ne ţin buzunarele, tragem o fugă şi până în Ibiza, locul despre care toţi vorbesc, puţini merg.

Ieri – Moldova, azi – România, mâine – Spania!

Am sa revin pe blog cu observaţii despre conferinţa New Media la care sunt invitat, cât şi cu păreri despre Spania, România şi neapărat procedura de acordare a vizelor.

Exit mobile version