Home

It’s nice to be important, but it’s more important to be nice!

The are no facts, only interpretations (Friedrich Nietzsche) sunt gândurile care îmi roiau în cap după ce, fiind la vreo 50 m altitudine deasupra pământului, căţărat pe nişte pietre, am fost anunţat prin telefon că dumitruciorici.com e pe podium (locul 2), categoria “Blog de specialitate” la concursul Blogovăţ! Iniţial mi-am zis că-i o glumă, apoi m-am împăcat cu gândul că totul e posibil în lumea asta şi am continuat să savurez liniştea din jur.

Este a doua oară în viaţă după WEBTOP când mi se acordă un loc pe lista câştigătorilor şi lipsesc de la festivitatea de premiere (lucru pentru care sincer îmi pare rău şi îmi cer scuze faţă de persoanele prezente), motiv pentru care încep să cred că aşa îmi este scris – să lipsesc de la ceremoniile în care trebuie să primesc premii;)

Mărturisesc – a fost neaşteptat locul pe podium. Nu am ţinut să iau un loc la Blogovăţ, lucru pe care probabil l-aţi remarcat prin faptul că, spre deosebire de alţi bloggeri, nu am făcut “campanie electorală” şi am lăsat lucrurile la voia internauţilor. Faptul că aceştia + juriul au considerat blogul dumitruciorici.com ca fiind unul de top la categoria blog de specialitate nu reprezintă decât recunoaştere pentru nopţile târzii în care am meditat şi am lucrat asupra textelor. Vă mulţumesc!

Deşi nu sunt un cunoscător al tuturor blogurilor înregistrate în concurs(141), tind să cred că, mai mult sau mai puţin, premianţii şi-au meritat diplomele. Până la urmă totul e relativ şi a fost decis de un vot cumulativ – experţi, bloggeri şi vizitatori! Dacă sistemul de vot ar fi fost altfel, rezultatele la fel ar fi fost cu totul diferite. După cum spuneam – different interpretations;)

Felicitări premianţilor şi echipei organizatorice!

Exit mobile version