Home

(foto) Am făcut-o şi pe asta: O petrecere în pijamale just for ladies!

Cu 2 luni în urmă, la o şedinţă de planificare a subiectelor pentru LadyClub, redactorul, Andreea Bălan îmi spune: “Hai să organizăm o petrecere  în pijamale!”. “Mă mai gândesc” îi spun. La următoarea şedinţă, după epuizarea subiectelor, Andreea revine la subiect şi-mi spune: “Promite-mi că organizăm o petrecere în pijamale!”. M-am uitat la ea (îi străluceau ochii de tare ce voia), am meditat preţ de 10 secunde şi i-am spus: “Ok! Îţi promit că organizăm o petrecere în pijamale, doar că asta se va întâmpla la aniversarea a 2 ani de LadyClub – în luna martie”. “Perfect”, răspunde ea foarte mulţumită 😉

Astfel a început aventura de a da o petrecere aşa cum nu a mai văzut Chişinăul – doar în pijamale şi doar pentru ladies. Aici au ajuns într-un final atât vizitatoare fidele ale LadyClub cât şi vedete din media (Angela Gonţa, Vera Terentiev, Oxana Iuteş, Silvia Ursu, Lily Lozan, Cristina Moldovanu, Aurica Rusnac, Irina Tribusean, Alina Dabija, MC Gootsă, Adrian Ursu, Tania Cerga, Cristy Rouge, DJ Serge, formaţia AKORD). Nu am să vă povestesc cât a fost de anevoios şi stresant să găseşti parteneri pentru un astfel de eveniment şi cât de “grele” au fost ultimile 2 săptămâni. Eram în întârziere la mai multe capitole, inclusiv înregistrarea/difuzarea spotului radio, închirierea localului, iar bugetul pentru petrecere necesita cheltuieli destul de “acide” pentru “stomacul” NMG.

Într-un final, toate s-au încheiat cu bine. Efortul depus de mine şi Andreea în egală masură a fost răscumpărat la final, când am ajuns la ora 4.00 dimineaţa, sâmbătă, şi am realizat că noaptea de Vineri, 13 martie – a fost una de pomină pentru toate fetele prezente la eveniment (şi cred că şi pentru invitaţii speciali:P).

Nu am fi reuşit fără KissFM care a făcut un efort special pentru a mediatiza evenimentul şi pentru care mulţumesc întregii echipe de acolo!
Nu am fi reuşit fără Nordik Estates, care ne-a pus la dipoziţie un apartament de lux de milioane!
Nu am fi reuşi fără Medea, care prin splendoarea pantofilor cenuşăreselor a dat culoare evenimentului!
Nu am fi reuşit fără Acorex Wine, care a oferit invitatelor noastre arome de vin şi spumant deosebit!
Nu am fi reuşit fără Meli Melo(Shopping MallDova), care a aprins scântei în ochii fetelor la vederea cadourilor din partea magazinului
Nu am fi reuşit fără Bamboo(Shopping MallDova), care prin accesoriile unice oferite a creat o atmosferă armonioasă, just for ladies!
Nu am fi reuşit fără Koton(Shopping MallDova) şi Pro-Fashion(Jumbo), hainele cărora au făcut furori în cadrul paradei de modă de la petrecerea în pijamale!
Nu am fi reuşit fără compania MaryKay, care a fost mai mult decât darnică şi a găsit premii pentru fiecare invitată din seara de vineri!
Nu am fi reuşit fără VIPmagazin şi VIPfashion, reviste ce “ne îndulcesc” cu informaţii exclusive în fiecare lună!

Un moment funny din ultima săptămână (acum funny, atunci nu):
1. Eram la volan, în Chişinău, cu o zi înainte de petrecere. Alături era Andreea, aduceam accesoriile pentru petrecere la apartamentul unde urma să aibă loc evenimentul. Eram îngrijorat de mai multe detalii care trebuiau puse la punct într-un timp relativ scurt. La un moment dat, ea îmi spune: “Ştii, am o dilemă destul de mare”. “Este legat cumva de petrecere”, întreb eu. “Da”, răspunde ea. “Asta ne mai trebuie acum – probleme pe ultima sută de metri”, mi-am zis în gând. “Spune despre ce e vorba”, îi zic gândindu-mă la ce e mai rău. “Nu ştiu ce culoare să-mi vopsesc unghiile pentru petrecerea de mâine” :)))) Am râs ambii cu poftă 😉

2. Despre detaliile din culisele petrecerii nu vă spun, pentru că erau prea multe şi prea picante ;). Doar una pot zice – petrecerea a fost foarte nebunatică, depăşind aşteptările mele. Evident, poartă marca LadyClub & NMG !

Mai multe detalii despre party-ul de la sfârşitul săptămânii trecute vedeţi pe LadyClub. Curând vor apărea o galerie foto şi imagini video. (vezi reportajul ProTV de la eveniment aici)

O săptămână frumoasă vă doresc!

Exit mobile version