Home

(video)”Bombele” New Media Group din această primăvară

În această primăvară, NMG se pregăteşte să atace frontal criza financiară ;). După o iarnă în care am stat ca urşii în bârlog şi am copt idei, le-am băgat în “fabrica de producţie” şi din 1 martie începem sezonul surprizelor. Motivaţi de “Economia Emoţională”, atmosfera şi valorile pe care le promovăm în cadrul companiei, fiecare din membrii echipei NMG a lucrat peste program pentru ca să reuşim. Mulţumesc în primul rând echipei care a muncit asiduu la realizarea obiectivelor şi vizitatorilor noştri, numărul crescând al cărora ne motivează să ţinem capul sus şi să-i dăm zor mai departe.

Surprizele primăverii!:

1. LadyClub
La începutul lunii martie am dat startul organizării unei petreceri în pijamale cu ocazia aniversării 2 ani de LadyClub. Evenimentul a adunat foarte multe fete cunoscute din presa de la Chişinău. Petrecerea, pentru care am alergat foarte mult în ultima săptămână, a servit ca moment de relansare a LadyClub + schimbarea la faţă. Deşi nu am respectat în totalitate programul, petrecerea a fost un succes.

2. 2009.md
În aceeaşi zi (Piatnitsa trinadţataia:), când avea loc petrecerea în pijamale, toată echipa NMG a făcut un efort pentru relansarea 2009.md de unde vei afla totul despre alegeri.

3. “Bomba” nr. 3 – UNIMEDIA
It’s on his way! Nu spun multe despre ea;)

4. La nr. 4 se găseşte un nou produs NMG. Cel mai probabil acesta va fi lansat în luna aprilie.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi!

Exit mobile version