Home

Aderarea lui Vieru la PLDM – “lovitură” pentru PL

Liberal democraţii continuă seria filmului “Personalităţi marcante devin membri PLDM”, reuşind să câştige imagine şi încredere în faţa alegătorilor prin “achiziţiile cu greutate” din ultimul timp. Dincolo de acestea, fiul regretatului poet, Călin Vieru, şi-a anunţat şi el aderarea în “partidul verde”. Nu ştiu cum văd ceilalţi această “căsătorie”, dar pentru mine a fost destul de stranie. Grigore Vieru, tatăl omului de afaceri Călin Vieru, îl percepeam mult mai aproape de Partidul Liberal şi Dorin Chirtoacă dacă e să privim la valorile promovate.

Îmbrăţişarea PLDM a lui Vieru jr. se justifică la capitolul “anturaj de afaceri”, nu şi la discursul formaţiunii conduse de Vlad Filat. “Limba română, discursul tranşant de unire a statelor româneşti” sunt ideile pentru care a militat Gr. Vieru şi care se regăsesc (se simt) mai mult în tabăra liberală. Călin Vieru este totuşi acum PLDM-ist.

Oricum e bine. Faptul că PLDM îşi creşte autoritatea, PL lucrează mai intens (sper să fie şi mai productiv), sunt lucruri care nu pot decât să ne bucure! Să vedem cât de bine se vor completa cele 2 partide în campania electorală.

P.S. Sunt încercat de senzaţia că noul membru PLDM, Călin Vieru, a aderat acum (în ianuarie) la partid, şi nu în noiembrie cum s-a declarat. Am motivele mele să gândesc astfel! 😉

Exit mobile version