Home

Eventis – cu un picior în “groapă”?!

Cu greu, dar sigur, revenim din vacanţă. Pe fonul unei crize în desfăşurare, moldovenii, recunoscuţi pentru “optimism şi originalitate au fost din nou la nivel”. Deşi în mai toată Europa s-au înregistrat reduceri a vânzărilor de peste 20 %, ai noştri, au mai schimbat 100 euro şi au umplut magazinele până la refuz pentru a le “deposeda” de produse alimentare şi mărfuri cu reduceri speciale.

Lăsând sărbătorile să-şi “stingă lumânările” (deşi sunt gata să ne “atace” din nou cu mâncare şi băutură) şi revenind la ale noastre, am descoperit zilele trecute informaţii despre cum stau operatorii de telefonie mobilă la capitolul numărul de abonaţi.

Zvonurile şi presupunerile precum că piaţa noastră nu va putea duce un al 4-lea operator telefonie mobilă încep să capete contur. Spun asta pentru că cifrele de la sfârşitul trimestrului III 2008, arată că abonaţii Eventis sunt în descreştere, în timp ce numărul celor care aleg Orange, Moldcell şi Unite creşte continuu.

Rezultatul politicii de preţuri, tarife şi probabil cel mai important, strategia de marketing şi poziţionare îşi face simţită prezenţa.

Se află oare Eventis în pragul “începutului sfârşitului”?

Exit mobile version