Home

Bifă şi pe 2008…

Nu a mai rămas mult şi în curând pun bifa şi pe 2008. Las în urmă un an fascinant de frumos şi entuziasmant de greu pentru mine, atât pe plan personal cât şi profesional. Un an, care, “legat de mână” cu 2009 semnalează schimbări şi decizii foarte importante, evoluţie şi experienţă, maturitate.

În cele câteva zile rămase până la intrarea în “tunelul” care face legătura cu 2009, vă îndemn să îngheţăm gândurile cotidiene şi să încercăm a savura cei câţiva fulgi de zăpadă pierduţi în gerul de afară, să cinstim evenimentele memorabile ale lui 2008 cu un pahar de vin roşu, muzică bună şi inevitabil – alături de oamenii care ne sunt dragi.

Sunt momente în care trebuie să ne gândim la noi şi satisfacţia sufleţelului nostru. Acestea este unul din ele, poate cel mai important. Savuraţi-l din plin!

Iar ţie, celui care citeşti fidel aceste rânduri nu pot să-ţi urez decât numai de bine. Fie ca anul 2009 să te bucure neaşteptat, să te întristeze cât mai puţin, iar moşul să fie darnic şi cu dragoste şi cu sănătate. Pe un ton melancolic şi pe fundalul unei melodii You and I de excepţie (atât atunci cât şi acum) vă urez tuturor

Un Sincer şi Călduros La Mulţi Ani!

Cu drag,
Dumitru Ciorici

P.S. Doar odată e 2008. Niciunul nu va mai fi ca el… păcat…  la Mulţi Ani şi ţie 2008… 

Exit mobile version