Home

Iurie Roşca

Astăzi a avut loc o nouă şedinţă ThinkMoldova. De această dată invitatul a fost nimeni altul decât vicepreşedintele Parlamentului şi liderul PPCD, Iurie Roşca. Dincolo de binecunoscutele subiecte preferate ale sale (Filat şi ProTV), politicianul a impresionat frumos şi a dezamăgit catastrofal în acelaşi timp.

Dacă vă interesează o ştire de agenţie şi chestii scurte, la obiect, vă recomand să citiţi ştirea de pe UNIMEDIA. Eu însă, am să “trag clopotele” din altă parte.

De la început şi până la sfârşitul evenimentului, Roşca a avut o prestaţie mai mult decât bună, orator, discurs de excepţie, reuşind să “turmenteze” destule minţi.

La final, a avut o ieşire impardonabilă pentru un politician: “mucoasă”, “prostituată” sunt cuvintele pe care le-a utilizat la adresa reporterului ProTV, care încerca să obţină o declaraţie de la acesta.

Concluziile mele despre liderul PPCD:

Pozitive: Iurie Roşca este un om super pregătit, citit, strateg, un păpuşar iscusit, cu un discurs extrem de bine pus la punct, încrezut în propria sa persoană şi care, are încă mulţi aşi în mânecă. Incontestabil, este probabil cel mai versat personaj din Moldova în “arta politică” şi la fel de probabil va influenţa (poate şi spre bine)  încă multe lucruri în jungla politică moldovenească.

Negative: Iurie Roşca joacă dur, murdar şi dezgustător, îşi permite exagerat de multe, uneori chiar până sub limita bunului simţ, lucruri care nu fac faţă pentru un politician de anvergura sa şi care nu vor face altceva decât să-i păteze imaginea ireparabil. Rămâne în continuare un personaj dubios, adevărata faţă şi adevăratele intenţii ale căruia le vom cunoaşte peste mai mulţi ani.

Iurie Roşca =

Exit mobile version